Nya ytterkläder!

Har länge suktat efter en skaljacka och skalbyxor. Men då man har varit föräldraledig och nu arbetslös så är ju nya ytterkläder till sig själv prio 1. Att va ute och motionera i min tok varma Didriksson jacka är inte så nice. Inte kul att svetta ner den när man ska ha den för att va "fin".  Så när ellos katalogen dök upp så kunde jag inte hålla mig längre!
 
 
 
Som tur va så hade jag 30% rabatt på den dyraste varan! Som blev på jackan.
 
 
 
 
Och byxorna är just nu på rea! Plus att jag fick byxorna av karln. Kunde som inte bli bättre! Nu äre bara att hoppas att allt passar oxå!
Ska på sportis här i Dorotea och kolla efter ett bra underställ som man kan ha under jackan och byxan! 
 
Sen äre bara att hoppas att denna jäkla förkylning ger sig nån gång så man kan börja motionera lite! Är helt däckad varje morgon jag vaknar! Men återuppstår under dagen som tur är!
 
Kram på er snyggingar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: A

Så snyggt!
Det är du värd!
Kram

2013-01-04 @ 00:19:57
URL: http://separationen.blogg.se
Postat av: Åsa

Så snyggt och användbart, ett bra köp.

2013-01-04 @ 18:08:59
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: Jenni

God fortsättning! Snygga kläder, byxorna såg riktigt nice ut. Själv har jag bara gamla täckbyxor på mig när jag är ute och går eller sparkar, skulle vilja ha såna där softshellbyxor!

Ni ser ut att haft en bra jul, jag tycker det är lika kul som barnen tror ja att se vad de fått i julklapp :)

Hoppas du får ett toppenår!
KRAM
PS. jo, Isa har bebisen kvar i magen fortfarande! :)

2013-01-04 @ 18:52:55
URL: http://sananaolillebror.blogg.se
Postat av: Kia

Jag skuelle oxå behöva mej nya byxor. Vet inte va ja tänkte på när jag köpte de täckbyxor jag har...De hasar ner från mej. Och jag var i samma viktklass som de ja va när jag köpte dem förra året.köpte förra året. Så ja kan inte skylla på de! ;)´Tyvärr! Önskar att jag kunnat säga att jag tappat 20 kilo nu. Men inte! ;)

2013-01-04 @ 23:13:09
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Såg grymt sköna ut!!! Är på jakt efter nått att h då jag ska smyga igång jogg/löpningen igen, har gamla softisar, men vet ej om de är så bra.. så hojta gärna till å rapporterahur dessa är. Men mest akut är bra vinterskor, är så sugen på icebugs, men vet inte vilken av alla modellerna som passar jsut mig bäst... Hoppas ni hade en mysig middag i går kväll, själv firade vi mamma som fyllde 60 år å i dag har vi käkat med grannarna, men nu väntar Arn å soffan så snart Bella å Svea somnat. KRAMIS

2013-01-05 @ 21:34:40
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: Petra

hej hej vännen min.
Så snyggt set.
Allt bra idag?
kramar i massor & krya på dig

2013-01-05 @ 22:09:10
URL: http://zupermamman.blogg.se
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Mmmm man ska inte ropa hej, för i dag har bogge feber ist, å ikväll blev luran mer hängig, dock ingen feber iaf. Men nog är det typiskt, ajg som ska till umeå i morgon?! Går fasiken troll i detta... KRAM KRAM

2013-01-06 @ 19:30:20
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

JA nog är det mysko, å i morgon ska jag ner igen, men nu är det jag själv som är mest krasslig... suck! Vill att vi alla skå få vara friska, tänk att det ska vara så svårt?! Hoppas annars att allt är bra med dig? KRAMEN

2013-01-08 @ 11:16:11
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Gahhhh efter en helt feberfri dag, tror du ändå inte jag tempade bogge med feber ikväll?! Så drygt. Ytterligare en hemmadag i morgon således, me ndå får det nog ändå bli en tripp till ström, för annars klättrar jag på väggarna å barnen dör av trisstess... KRAMIS

2013-01-09 @ 19:10:59
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ja, du gör klokt i att smyga igång, ska göra det sammma, vill itne ha knän som ömmar så att jag inte kan springa... så lite crosstrainer, spinning för jag nog börja med, å så trampa på min cykel här hemma med lite mer ;-D Trevlig helg!

2013-01-11 @ 11:38:45
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: Åsa

Tittar in å kollar om Du har uppdaterat... Ha en skön helg *kram*

2013-01-12 @ 12:56:39
URL: http://naltabblovers.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0