Kan jag oxå?

Idah hade hittat åt en blogg om en tjej som gått ner MASSOR i vikt!



Å detta på endast 1 år! Helt galet!
Måste kolla hur tusan hon burit sig åt. Lär verkligen behövas en motivation till 1000...

Tänk va coolt om jag oxå skulle kunna göra en sån förvandling!
Fast riktigt så där smal vill jag nog inte vara.
Tycker det är finare med lite former än att va riktigt smal!


Kommentarer
Postat av: Vendela

Ja hua - hon ser ju ut som en Beltzen-fånge nu. Håller med om att det är bra mkt snyggare med lite former..och jag tycker du är så fin som du är Nina! och det menar jag verkligen!



Själv har jag nästan kapitulerat inför det här med vikten. Mitt mål nu är att inte gå upp MER i vikt och det har jag klarat med bravur. Har t o m gått ner ett par kilo i vinter utan att banta. Jag klarar helt enkelt inte av att hålla mig från god mat, sötsaker m m..och sanningen att säga vill jag inte heller. Man ska väl få unna sig det goda i livet? Jag promenerar ju iallafall och äter ju bra till vardags.



Kram!

2012-01-26 @ 12:38:19
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ha ha jag kan då inte ;-P Köpte en semmeltårta i går, och ooops råkade visst köpa en i dag med. Men till mitt försvar så sparkade jag iaf när jag var upp på byn å köpte den fniss Önskar dig en fin dag med dina grabbar <3 KRAMIS

2012-01-26 @ 12:56:53
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Petra

OJ!! Vilken skillnad. Men ja, inte såå smal kanske. Former måste där finnas. Allt bra med er alla? Kramar

2012-01-26 @ 20:57:12
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Ida

Fast det är väl lika illa att säga att man tycker att det inte är fint att vara riktigt smal som att säga att någon är tjock? Ja jag vet inte men jag tycker inte det sitter i kilona, en väldigt smal sund tjej, alltså en naturligt smal tjej är minst lika vacker som en större tjej som också ser sund ut. Rosiga kinder och icke insjunkna ögon är vackert :)

Människor som trivs med sig själva är ofta vackra :)

2012-01-26 @ 21:29:53
URL: http://minatvasmahjartan.wordpress.com
Postat av: Sanna- saos.blogg.se

Åh intressant! Sånt där peppar! :-)

2012-01-26 @ 21:53:33
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Vendela

Ja så gör jag oxå. Jag försöker äta så bra som möjligt om veckorna men unnar mig gott till helgen. "Bättre allting nästan rätt, än allting fel" ...eller hur 17 var det där ordspråket nu igen? :D



Kram!

2012-01-26 @ 22:06:27
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Miranda

Ok, den till höger är ju ingen bra kropp, men den till vänster inte heller. Det ser ju sjukligt ut. Det skall finnas nåt att ta i då åskan gå! Nej huvva, nog behöver man gå ned i vikt, men jag vill då definitivt inte se ut som den till vänster...brrrr! Tror inte gubben vill det heller!

2012-01-27 @ 07:45:28
URL: http://www.nogg.se/fjellripa
Postat av: Nadja

Håller med Ida att det ju är lika illa att säga att det inte är fint att vara smal!



Jag är ju antagligen smalare än efterbilden på den här tjejen (svårt att avgöra själv hur smal jag egentligen ser ut att vara). Nu har jag lärt mig att acceptera min kropp och faktiskt uppskatta att jag ser ut som jag gör trots två täta graviditeter, men jag tar ju ändå illa upp av att läsa att det inte är fint att vara så smal och att jag antagligen ser ut som en "

2012-01-27 @ 09:14:58
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med Ida att det ju är lika illa att säga att det inte är fint att vara smal!



Jag är ju antagligen smalare än efterbilden på den här tjejen (svårt att avgöra själv hur smal jag egentligen ser ut att vara). Nu har jag lärt mig att acceptera min kropp och faktiskt uppskatta att jag ser ut som jag gör trots två täta graviditeter, men jag tar ju ändå illa upp av att läsa att det inte är fint att vara så smal och att jag antagligen ser ut som en "beltzen-fånge"! Antar att det inte alls vore så snyggt av mig om jag skrev ett inlägg i min blogg och påpekade att jag gärna går upp i vikt men inte för mycket för det är verkligen inte fint!



Nåja, hoppas du får en fin helg och jag säger det igen; du ÄR fin som du är Nina!:)

kram

2012-01-27 @ 09:20:02
Postat av: Nadja

Jäkla telefon!:P

2012-01-27 @ 09:20:46
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ha ha vist kan ajg hojta nästa gång semmeltårta finns i huset, men då får du vara snabb för när kaffet är kokat så är även den slut ;-P Fast nu ska jag nog hålla mig till själva fettisdagen innan det blir mer semmlor. Så din kropp gilalr itne tradoloan, vet mågna som reagerar ltie på den... Själv har jag feber å önskar mest av allt att få tillbringa dagen i sängen, men ska iaf försöka jobba till två. KRAM och trevlig helg!

2012-01-27 @ 10:08:50
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Vendela

Nadja: Du har rätt. Det är lika fel att säga att någon är för smal som att säga att någon är för tjock, och det var lite obetänksamt av mig att skriva "Beltzenfånge", men i detta fall visste jag ju att tjejen på bilden hade bantat ner sig till en så smal kropp. "Självförvållat" så att säga ;-)



Vet om att det finns många smala som gärna skulle vilja gå upp i vikt, men inte kan. Så summan av kardemumman så ska man inte döma någon; alla människor är vackra på sitt eget alldeles unika sätt!

2012-01-27 @ 12:25:22
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Nadja

Vendela: Ja fast min kommentar var inte enbart riktad till dig och det jag reagerar över är att alla utom Ida skriver rätt ut att det inte är fint att vara smal! Tycker inte det spelar någon roll om hennes vikt var något hon kämpat för att nå eller om hon vägde så lite av någon annan orsak, man behöver inte kommentera vikten ändå!



Som jag skrev i min förra kommentar: skulle det vara okey om jag la ut en bild på min blogg på en mullig person och sen skriva att sådär vill jag inte se ut för det är inte fint och inte attraktivt? Hur skulle det kännas för de som kanske är ÄNNU mulligare att läsa det? Precis lika illa är det ju när jag ser en bild på en tjej som är rundare än mig och läser att det är inte vackert och inte attraktivt! Man kommenterar inte vikten hos folk, oavsett om det är övervikt eller undervikt!

2012-01-27 @ 17:41:43
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: Nadja

Ja, förresten behöver man inte kommentera folks utseende öht eftersom just utseendet är något man oftast inte kan bestämma över!

2012-01-27 @ 17:44:48
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Ja jag var in å läste den där för någon dag sen vilket jobbb hon gjort .. kan hon så borde väl vi kunna ?!!?!?!

2012-01-27 @ 18:35:13
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Postat av: Sofi

Håller med Ida & Nadja helt & fullt!



och till dig Nina vill jag bara säga, du är en FANTASTISK människa och du är VACKER som bara den, precis som du är och jag vet att du klarar allt!



Puss <3

2012-01-29 @ 20:43:33
URL: http://sojf.wordpress.com
Postat av: Emma Eriksson

Är himla dålig på att kommentera (..i alla bloggar jag läser, förlåt för det.) men jag måste också säga att jag håller med Ida & Nadja till 100 %.



Det är ungefär som att jag skulle säga: "Jag vill nog gå upp lite mer i vikt men jag skulle absolut inte vilja vara tjock för det är fult".



Jag främjar hälsan i alla lägen & fokuserar mindre på kilona. Jag väger nog som den där tjejer på bilden, 55-60 kg men jag mår bra. Jag tränar en gång i veckan & jag äter bra & rejält med mat. Och självklart unnar jag mig godsaker. Men jag ser ut så här. Jag är rätt nöjd med det men jag vet att andra gärna skulle se mer rumpa på mig, gärna se att jag absolut inte tränade, gärna se att min våg visade minst 60 kg. Fast det är andras problem - inte mitt.



I bland kan jag förstå att folk slänger ur sig en "obetänksam" kommentar & det är okej för mig (kanske för att jag är van?). Tyvärr är detta mer än i bland, det är ofta jag läser sådana kommentarer på Facebook eller i bloggar.



Vad en "beltzenfånge" är vet jag dock inte & google verkar inte heller kunna ge mig svar på det men jag skulle tippa på att det riktigt skrämmande jämförelse med en smal person?



Jag tycker att du Nina är JÄTTEFIN & det menar jag verkligen! Jag önskar jag kunde ta alla onda tankar i från dig, precis som jag tog mina onda tankar i från mig. Livet blir så mycket lättare då.



Kram & ha så roligt i helgen, här blir det också party :-D



2012-02-03 @ 20:01:44
URL: http://emmaforpresident.blogg.se/
Postat av: Ida

Oj, hon hade gått ner riktigt mycket. Ja, alla kan om man har viljan :)

2012-02-03 @ 21:54:22
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Millah - mamma till Amilia ❤

Hej allt bra? :)

Har flera roliga tävlingar i bloggen: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Var jätte gärna med och tävla! Ha det bra ★ Kram // Millah

2012-02-03 @ 23:28:57
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0