Mys med julfix!

Förra året hade jag inte alls lust med nå julfix, hade varken någon julkänsla eller ork. Allt kändes bara jobbigt!
Anton föddes den 22 oktober och all min tid gick åt att lära känna det lilla knytet och anpassa mig till livet som 3 barns mor.Men iår flödar julkänslorna och det känns ju härligt!
Julen är ju verkligen en mysig tid.

Älskar att slå in massor massor av paket!!!
Tända massor av ljus och krypa upp i soffan med en stor kopp glögg (blossa ett måste)Kommentarer
Postat av: Miranda

Jag jobbar på förskolan i Norråker. Har varit där snart ett år. Då man jobbar där, har man som inte något ärende åt Dorotea (= Per-Ola jobbar där, så då blir det han som handlar. Ibland är jag i Dorotea, men det är inte så ofta. Så fort man är ledig är jag i skogen eller med familjen. Ha en fin kväll!

2011-11-29 @ 16:53:00
URL: http://www.nogg.se/fjellripa
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ja nog är julen en härlig tid, men regnet i dag känns inte kul :-/ Får muntra upp mig med att kanske ta fram julgranen ;-D KRAM

2011-11-30 @ 08:40:53
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Nadja

Duktig och duktig vet jag väl inte:) Jag tycker det är kul att studera så jag gör så gott jag kan. Det är ju både för- och nackdelar med att studera istället för att jobba.. Man får bestämma dagistiderna själv och kan ha barnen hemma när som helst.. Men å andra sidan finns arbetet fortfarande kvar. Jag är aldrig ledig kvällar och helger utan har alltid uppgifter hängandes över mig. Känns dock skönt att jag vet precis vad jag ska göra i 2 år framåt och förhoppningsvis leder mina studier till ett arbete sedan:)Har du någon aning alls om vad du vill plugga? Det finns ju intressetest på nätet att göra så man kan få en liten hint!:)

Kram

2011-11-30 @ 10:41:11
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ja, visst är det skönt när allt är under kontroll, då hinner man njuta av tiden fram till jul :-D Här har jag det mesta under kontroll, någon enstaka klapp kvar, och ännu inga kakor som bakats, eller jo de har bakats men ätits upp, så det blir nog några till kanske som ska bakas. Annars föredrar jag faktiskt att fika en tunnbrödsmacka med julskinka på till kaffet istället för alla dessa kakor. Men gubben å barnen vill ju ha kakorna, så jag offrar mig ;-P KRAM!

2011-12-01 @ 07:57:17
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0