Jag såg en stjärna falla

I fredags fick jag ett tragiskt besked...
Min morfar hade hittats död i sin lägenhet...


Min morfar på Sam´s dopdag ♥


Jag va i sallsjön. Satt ensam i vår stuga då jag fick beskedet så Malin kom springandes!
Så skönt att hon bara fanns där!

Senare på kvällen strax före tolv så gick vi på dass. Sa då till Malin att jag önskade att få se ett stjärnfall. Som ett tecken på att han va däruppe och hade det bra. Endast några minuter efteråt så får vi se en stjärna falla. Så vackert och tårarna rann!



Är tacksam över att han kom på Antons dop så vi fick träffa han och att han fick se Anton.

Sen han flyttade till Östersund så träffade man inte han lika ofta!

Annandag påsk skulle han ha fyllt 80 år.
Vi va bjudna på middag på hotellet.

Vila i frid morfar ♥

Du fattas oss!


Kommentarer
Postat av: Nadja

Jag beklagar verkligen, det är inte alls kul när någon går bort! Vilken tur att han hann vara med på bägge dopen och att du fick så fina bilder från det, blir kul för Sam och Anton att ha kvar sedan!



Hoppas ni haft en bra helg i övrigt och att barnen hunnit bli friska, här har både Enzo och Wilja blivit förkylda igen:/

Kramar

2011-04-11 @ 13:44:33
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Klart stjärnan var en hälsning, tvekar inte en sekund!

Ljuvligt nu med värmen, har tagit en promenad med ida på förmiddagen, men måste nog ta en till bara för att det är så ljuvligt... KRAM KRAM

2011-04-11 @ 13:53:38
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Du såg ett stjärnfall och när vi gick hem på kvällen, så gick vi och pratade om Einar.. Jag säger till André, "Din farfar kommer att vaka över vårt barn" Precis då flyger det en uggla precis framför oss.

Vi tycker, eller framförallt André tycker att det är riktigt jobbigt att vi aldrig hann säga att vi skulle komma den 25 under förutsättning att vi inte var på BB.

Och vi hade planerat sen länge att när vi åker hem från BB så skulle vi åkt och hälsat på honom så han fick träffa det nya barnbarnet. Han skulle ha blivit gammelfarfar till vårt barn.



Många varma kramar från oss <3

2011-04-11 @ 16:00:26
URL: http://jazzup.blogg.se/
Postat av: Caroline

Det är så fruktansvärt tråkigt när nära och kära lämnar oss. Man får hoppas att de får fortsätta att ha det bra någon annanstans och att dom någon gång gör ett tecken som visa att dom är och "hälsar" på.



varma kramar

2011-04-11 @ 17:36:57
Postat av: Emma M

Så klart att dom sitter där uppe och ser oss, det sa mamma att hon skulle göra iaf och hon litar jag på! Jag önskar att mamma kunde visa sig lite bara, hon trodde på sånt precis som jag gör, så det är konstigt att inte mamma vill ta kontakt... Mormor tog kontakt med oss då hon dog.

Jag hann varken träffa min farfar och farmor... Och så var jag 4 år då morfar dog, har bara svaga minnen av honom men mormor minns jag mest, hon dog 1996... Saknaden efter dom alla är stor, önskar att man hade dom kvar! Saknar min mamma så fruktansvärt mycket... Kram Nina

2011-04-11 @ 19:08:24
Postat av: Emma

Beklagar sorgen. :/



Kramar!

2011-04-11 @ 21:42:29
URL: http://nouvellestar.blogg.se/
Postat av: louise lind

Alltid tråkigt att förlora nån som man håller av,men tänk på att han alltid finns med er ändå fast man inte kan se dom!!Kramar till er

2011-04-11 @ 22:08:20
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ja så trist med dagens gråväder, man får även grått humör av det :-/ Noll lust att ta tag i nått i dag... men får nog masa ner å hänga en tvätt! Ha en fin dag <3

2011-04-12 @ 10:47:13
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Ida

Beklagar sorgen.. Inge kul när man förlorar sina nära. Jag har ju inga far/morföräldrar kvar i livet, farmor och morfar minns jag inte så mycket av, farfar var så dement på slutet, men mormor var riktigt jobbigt när hon gick bort för några år sedan även fast vi visste att det snart var dags och hade haft tid att förbereda oss. Kramar till dig!

2011-04-12 @ 13:17:36
URL: http://minatvasmahjartan.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag finns alltid för dej vännen! <3 I alla väder. Jag kan själv inte föreställa mej hur det känns att förlora någon som står en nära, när man aldrig varit med om det någon gång. Det är oxå svårt att veta vad man ska säga. Men en sak är säker! Att jag alltid är ditt stöd och alltid finns vid din sida min vän. Och stjärnfallet vi fick se, var ett tecken från din morfar. Jag är alltid med dej! Puss och kram.

2011-04-12 @ 20:17:18
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0