Kalas!

I lördags for vi upp till Lövsjön för att fira min farfar som fyllt 80 år ♥

 

 

En glad farfar som fått sig en isborr!

 

 

Sam ute och går med morbror Gabriel! På väg till gammelfarmor och gammelfarfar för att äta lunch!



Stor killen!




Lill spjuvern som äter glass med chokladsås!



Matilda och lillebror ♥

 



Jag och underbara farmor! Haha, det skulle kunna rymmas två farmödrar i en Nina! Hemskt!

Har haft en toppen helg med nära och kära!


Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, det är otroligt vad en så liten krabat kan glädja en. Man blir alltid lika glad ;)

Här väntar oxå sängen nu. Måste skynda mej aj att somna, så jag hinner sova lite om min lille vilding tänker vara vaken flera timmar inatt igen =/

Hoppas att du får sova så gott min älskade vän och att vi snart ses!

Saknar ju er <3

Och vilket underbart kort på dej och din fina farmor vännen. Det är underbart med nära och kära och så länge man får ha dem i livet <3

Massor med kramar till er!

2010-11-15 @ 21:58:19
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Malin

Jodu, inatt var han vaken och levde skröder mellan två och fyra och igår natt mellan två och halv fem. Så liiiite trött blir man allt. Och vad tusan som tagit åt han? och ledsen är han ju inte heller. Han är glad och tjoar, blåser, fräser, hoppar, spottar tutten och kastar snutten på golvet och ALLT man bara kan göra. KUL!!! Eller NOT! Ska försöka vila lite på dagen medan han sover, men är så ruskigt dålig på det. Skulle idag, men så gjorde jag bara en massa annat. Men imorrn ska jag banne mej sova så länge han sover, om han tänker fortsätta på samma vis även inatt. Hoppas iaf sååååå att det är något han tänker lägga av med väldigt snart :p

Stackars lille Anton som har ont i magen =( Det är inte heller kul. Hoppas att det släpper och att ni får sova så gott vännen.

Puss och kram <3

2010-11-15 @ 22:15:34
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Petra

Så stor Sam har blivit. Och så fin!

Ja det lär ju bli spännande för honom i år med tomten!! Kul ! Det är så underbart att se deras min när tomten kommer. O alla dessa paketer dom får. Mysigt!

Ja mysigt med en liten i familjen nu i jul. Lille Antons första. Härligt.

Nja magen har ju vuxitr men de ser mest ut som deg. eller som att jag har ätit alldeles för mkt godis . Men men den kommer snart hoppas jag. Längtar så!!! Och sen att få känna alla sparkar. Underbart.

Massa kramar

2010-11-15 @ 22:33:45
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Therése

Sam har verkligen blivit stora killen...jisses!



Du är så himla fin på kortet Nina...tillsammans med din farmor!

Hon påminner faktiskt lite om min egna mormor, som också var kort och tunn...en riktig "krutkärring" som tyvärr gick bort när jag väntade Ida.



Såg på FB att du haft lite problem med feber och mjölkstockning...hoppas verkligen det är bättre med det nu!



Ha det så fint...Stor Kram!

2010-11-15 @ 22:57:12
URL: http://idafiliphugo.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Så mysigt ni har haft det å sam ser ut som en verklig spjuver!!!! Trist att du inte just har någon jullängtan och stämning, vi får fixa en pysselkväll så ska jag "smitta" dig ler Och klok som jag är så är iaf uppvaktningen till Anton i stor storlek, tur det för om denna förkylning håller i sig så hinner han ju bli STOR! Mega kram till dig (du är superfin på kortet!!!!)

2010-11-16 @ 08:26:52
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Det ser ut som en mysig dag!

2010-11-16 @ 08:35:47
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, det är helt galet hur han orkar hålla igång på nätterna. Men inatt peppar peppar har han sovit ända till klockan sex innan han vakna =) Då fick han sin välling och sedan somna han om igen till strax före nio. Men då vaknar en annan varje timme typ bara för att vänta på att han ska vakna. Men sovit bra har vi gjort! =) Men visst ska jag försöka bättra mej på att gå och lägga mej en stund på dagen när han sover. Annars orkar man ju inte till slut.

Tråkigt att ni inte han nån tv idag. Varför? Här ska det strax bli lite lunch ochsedan kankse en liiiiten promenad, så man får sej lite luft. Känns som mitt huvud behöver det.

Hoppas att ni har det fint vännen. Puss och kram <3

2010-11-16 @ 10:35:52
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, det avr riktigt skönt att sova så bra som vi gjorde inatt =) Då ska man inte alls klaga, utan då är jag mer än nöjd. Så jag hoppas att det håller i sej ;)

Aha, trist att det var just idag de skulle fixa med parabolerna, men tur att ni har Maxi Yatzy :p Det var väldigt länge sen jag spela det, så jag har väl snart glömt hur man gör :p

Ska försöka ta en liten promenad idag, när jag tycker väder ser underbart ut. Måste och vill oxå komma igång! Vill få borta mina sista graviditetskilon som verkar sitta som berget. Fast egentligen har jag inte gjort så mycket för att få bort dom heller. Men bara jag är OK så kan vi trava massor du och jag! ;) Ska ner på torsdag för en ny spruta. Sen är jag snart fit for fight igen =)

Nä, nu är det dags för lite lunch här hemma.

Ha en riktigt mysig lunchdate min vän.

Kramelikram <3

2010-11-16 @ 11:09:09
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej hopp!

Ja testa att göra en måndagslista. Känns faktiskt bra att få ner allt på papper.

Ja ju större barnen blir desstu dyrare åalet önskar de sig och då blir de ju färre. Nej Anton förstår inte så mkt denna jul. Men Sam. Ja det blir ju spännande. Han kommer nog undra vad den dära tomten e för ngn. ha ha



Kram

2010-11-16 @ 11:42:08
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ja, tala ihop dig med de övriga (Malla å Vickan) Så får ni som är karlösa emellanåt bestämma när var hur! Å ha en toppen date med Rebecca nu! Själv väntar jag in Milla senare i dag :-) KRAM

2010-11-16 @ 11:42:12
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Mina två små hjärtan

Vilken pigg farmor du ser ut att ha :) Jag har ju tyvärr inga av mina far/morföräldrar kvar längre :/



Lova var också sådär från början, hon sov bara när hon låg på mig. Det var mindre kul de dagar Neo inte var på förskolan. Han blev så understimulerad och jag fick dåligt samvete att han fick se så mycket film. Men då har jag iaf turen att ha Janne hemma varje kväll.



Nu däremot sover hon rätt bra, och bara i sin säng. Hon kan sova 3-4 timmar på förmiddagen om hon får sova i sängen, lägger jag henne i vagnen sover hon en timme.



Du gör det så otroligt bra Nina! Men kom ihåg att be om hjälp ibland om du kan. Jag tycker det är tufft ibland och då har jag som sagt J hemma på kvällarna + att Neo snart är 4 år och inte alls behöver samma tillsyn.



Ska hålla koll efter liknande klänning ;)

Kram

2010-11-16 @ 20:07:42
URL: http://minatvasmahjartan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0