Inte redo!!!

Nä, jag är verkligen inte redo... För höst rusk och kall väder! Gruvar för när höst regnet börjar falla och alla löv dör. Har aldrig gillat hösten!
Det är fint då löven skiftar färg och det ser nästan ut som skogen står i brand och då luften är så där "klar" och frisk. Och solen lyser från klarblå himmel. Men alltför många av dom underbara dagarna är det inte alltid vi har!

Visst är det mysigt nu när man får börja tända ljus om kvällarna och mysa ner sig under en filt. Och jag har ju en knodd som ska ut.
MEN, jag vill va gravid i flera månader till. Vill inte att det hela ska ta slut om endast 2 månader! Ligger på kvällarna och "leker" med Tjorven. H*n är en vilde!
Försöker memorera hur det känns med alla sparkar och rörelser. Kommer ju aldrig få uppleva detta mirakel nå fler ggr. Tiden går så fort! Njuter verkligen av denna graviditet!


Går in i vecka 32 idag! Snälla nån, stanna tiden!!!


 

Rätt så fascinerande vilken skillnad det är på magen från morgon till kväll. På morgon har jag en liten mage och på kvällen så är magen gigantisk...

Har varit och "spurtat" lite för mycket och nu är jag invalid. Foglossningar from hell!
En fruktansvärd smärta som inte går att förklara för någon som inte upplevt den!
Så det är med stor glädje att karln är på väg hem!

Men har sån tur så min mamma har hjälpt mig en hel del i veckan!
Tack underbara du ♥

♦ ♦ ♦

 

I veckan har dom ju visat en dokumentär om Dorotea.
Jag tycte den speglade en alltför negativ syn om vårat underbara samhälle!
Therese har skrivit om detta i ett inlägg!
Och det är som jag själv skulle ha skrivit det! Håller verkligen med henne!

Dom kunde ju ha intervjuat oss yngre människor, små barns familjer osv...
Visat allt det vackra istället för att filma mörka vintern och då det inte va en själ ute!

Här kommer jag bo hela mitt liv hoppas jag. Och det känns riktigt bra att mina barn sa få växa upp i detta samhälle ♥


Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, här kämpas det på för fulla muggar!! Han gör sitt bästa för att komma på hur man kryper, men det vill inte klicka riktigt än. Och lika glad är jag för det! :p Det får han sååå gärna vänta med. Det gör absolut inget. Men brås han på sin mor, så kommer han att vara tidig att gå, vilket jag inte heller hoppas på. För det är sådan energi i pojken redan nu ;p Så jag tror att vi väntar ett tag till med allt ;)



Ja, jag var nyss in och läte Therese inlägg om Dorotea och det var klockrent skrivet. Kan inte göra annat än att hålla med henne om varenda ord hon skrivit. Här trivs jag och här vill jag leva och bo och så känns det skönt att ens barn kommer få en fin uppväxt här. Men dom hade kunnat komma på sommaren och filma och intervjuat lite mera småbarnsfamiljer och yngre folk, än vad de gjorde.



Sen är det inte klokt vad tiden springer iväg. det är snart höst och det är snart oktober och den lill* kommer snart. Men jag ska hjälpa dej att bromsa in tiden lite! Så fortsätt att njuta av din graviditet, så håller jag i bromsen ett tag till ;) Sedan hoppas jag att dina foglossningar lugnar ner sej, så du slipper dom och får fortsätta att njuta utan dom. För dom är riktigt (ursäkta) JÄVLA hemska!!!!!



Nä, måste spana in vad min lille vilding gör i sängen egentligen. Han ska ju sova NU!



Massor med kramar till min underbara vän! <3

2010-08-19 @ 21:46:01
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Malin

Nu sover han så gott. han somnade på en gång jag snodde runt på honom. Han skulle annars ligga med huvudet i fothuset. Pjullerungen där ;)

Men nu är jag sååå trött att jag gör alla de andra sällskap. Ser knappt vad jag skriver.

Tur att mamma kom och hjälpte dej ikväll med. Det är guld värt att ha sina föräldrar så nära en och oxå ha en sådan relation med dem. Jag älskar det och dem! <3 Håller tummarna även ikväll och inatt att du ska få sova utan allt för hemsk smärta.

Men vi får kika på MAM´s sida sedan vad vi vill ha och beställa. Jag hittade massor när jag satt och kollade ;)



Nä, nu hörs vi imorrn min vän! För nu gör Malin kväller.



Sov så gott och massor med stora kramar till min fina fina vän <3

2010-08-19 @ 22:30:09
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: nadja

Hon lyckades få en superfin bild på bägge barnen så den ska förstoras direkt och sen får man väl se vart den hamnar i huset:) Jag lägger nog upp några bilder på bloggen sedan när hon bränt över dem på skiva åt mig:)



Åsa skulle tydligen hem i helgen redan men då skulle hon inte hinna köpa den åt oss och nästa gång hon far hem har han redan hunnit fylla år så vi får tänka ut något annat. Vi funderar på att fara till Vilhelmina nästa helg och se om vi hittar något där.. Vi ligger dessutom lite efter med presenter åt Lindas barn så vi måste hitta på något åt dem med:)



Det ska bli jättemysigt med hus. Lite jobbigt att behöva flytta förstås och få någon ordning, men det ska bli så kul! Jag längtar ihjäl mig:)

2010-08-20 @ 08:09:39
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: marie

Jag är inte heller redo för höstrusk o kla...fyyyy.

Vill ha mer sommar, sol o värme!!!

Den där dokumentären har jag missat, synd.

Vilken fin mage du har!

Trevlig fredag. kram

2010-08-20 @ 10:07:11
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/
Postat av: Jenni

Nej, känns som vi inte hunnit ha sommar ännu. Jag gillar verkligen hösten men sommaren har varit på tok för kort...kan ju nästan räkna alla de dagar när man fått sola.



Men det är kanske inte riktigt över ännu, kanske kommer en värmebölja lagom till älgjakten :-)



Härligt med bebissparkar, var så roligt att kunna buffa till magen och få svar tillbaka, en mäktig känsla :-)



Kram på dig!

2010-08-20 @ 10:45:04
URL: http://sananaolillebror.blogg.se/
Postat av: Eva

Ja, det var nog på "dorotea dagen" jag berättade, för då fick jag göra det;) hihi. Skrek nog ut det till alla den där kvällen. Och nu är det snart dags.

ÄN IDAG så vill jag inte ens tänka på alkohol sedan den kvällen/natten/morgonen.. Fy tusan vad dålig jag var. Haha. Under sommaren har jag väl saknat att kunna ta en öl eller dricka ett glas vin, men har ångrat mig i samma veva som jag tänkt på hur dålig jag var dagen efter den gången;)

Och tänk, du var redan gravid då (ovetandes) och jag skulle bli gravid ca 3 veckor efteråt, helt otroligt. haha.

Men har för mig att vi pratade om något "ung och fertil" haha..



Jag tycker du har en liten och nätt mage. Jag höll på att dö när jag fick mitt SF-mått mätat hos Aina. Hela 30 (!!!!) cm i v.26 (25+4?), det är verkligen ENORMT! Och det är ju konstigt med tanke på att jag gått ner 10 kg. Visserligen så vet jag att jag har väldigt mycket fostervatten då ul sköterskan sa det nu på sista ultraljudet. Sedan så tror jag att bäbisen ligger utsträckt på tvären i magen. Jag känner hur det sparkar nere vid högra höftbenet och uppe vid vänster revben samtidigt. Men på tillväxt ul ska jag ju i v.32 :) Spännande.



Du kan gärna få vara gravid istället för mig om du vill;) Jag vill verkligen inte vara gravid längre eftersom jag mår skit rent ut sagt! Men förlossningen vill jag gå igenom själv;)

2010-08-20 @ 15:33:32
URL: http://skruttenocheva.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Har det toppen här i fjällvärlden må du tro, Hotell Stormyrliden skämmer bort sina gäster så vi har bestämt att bli kvar ytterligar ett par dagar skratt KRAM

2010-08-22 @ 12:22:17
Postat av: marie

Kikar in o önskar dej en trevlig måndag. kram

2010-08-23 @ 11:15:01
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/
Postat av: Sofi H

Tack bästa du! :)



haha. Meeeen gulle han då! Tänk om nån kunde tala om för jag att jag är smidig. Vad jag än tar mig för så krockar magen med nånting, eller så är jag helt utslut efter att ha punkterat mina egna lungor bara för att jag gett mig fan på att nå nånting som inte är sådär rakt framför näsan. Typ ta på mig strumporna, vilket jäkla elände! :P



Men du.. vi kan få en ny chans i helgen.

Vi drar till stugan på fredag och blir där hela helgen och det är ju inte direkt långt till Dorotea från avaträsk såatteee, är ni hemma tittar jag gärna förbi :-)

2010-08-23 @ 22:48:22
URL: http://sofih.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ja visst ja, Sam har ju blivit förskole kille :-) Går säkert bra å lämna, nog värst för dig!

Hade tänkt gå ner å väga i dag men regnet öser ner så det blir film å mys i soffan istället... Kram kram

2010-08-25 @ 09:53:06
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: nadja

Nu är vi ju nyfikna på hur det går för Sam på dagis!!:)

2010-08-25 @ 10:53:34
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: nadja

Gör gärna det.. Jag är så less på allt det där vanliga man jämt bakar!



Vilken tur att det gått bra hittills, det går säkert bra framöver också! Och så skönt för dig att du får lite mer tid till att vila när han börjar dagis!

2010-08-25 @ 13:22:48
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja visst är det konstigt att det går åt så fort, jag tyckte att jag bakat en hel del men nu finns det bara 1,5 påse kvar av varje. Idag skulle jag kanske ha bakat men nu har jag inte alla ingredienser hemma, får ta det på fredag helt enkelt.



Ja visst blev skötbordet bra, det var rätt trist innan men nu blev det lite liv också slipper man ju se alla saker som står där inne :-)



Då ska jag uppdatera listan :-) Jag tycker att det är så spännande.



Hur går allt för dig, mår du bra och så? Magen ser inte stor ut iaf :-)

2010-08-25 @ 13:30:17
URL: http://sara82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0