Myskväll med Fröken M

Japp, nu ska man ta och sminka sig lite å fräscha på sig så man vågar visa sig på byn. Har suttit inne hela dagen och inte gjort nått vettigt alls. Det är så skönt med såna dagar! Snart är det ett minne blott!

Ska hämta upp svägerskan för att sen fara å hyra en film och köpa nått gott att smaska på. Hoppas det finns någon bra film inne oxå!

Spela några parti maxi yatzy och snacka skiiit ska vi oxå göra =) Det va så längesen sist! Å nu måste man ju passa på medans man kan sitta i lugn och ro och bara vara! Sen är det blöjbyte, amning, tröstning  osv som gäller!

Kommer alltså få en hel mysig kväll med Malin ♥

Har ju fixat mig en date på onsdag med en stilig liten herre som heter Victor. Oj så jag längtar!! Å det ska ju såklart bli trevligt att få träffa hans mamma oxå!

Så jag önskar alla ni som tittar in här ikväll en ypperligt trevlig kväll!!!

Kommentarer
Postat av: Vendela

Ah - låter som en helmysig kväll!



Nu är det inte länge förrän bebben kommer va? När är du beräknad? Spännande att se vad som gömmer sig därinne, eller hur? :-)



Kramis

2009-01-12 @ 20:55:16
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Malin

Tusen tack för en underbart trevlig och mysig kväll vännen! ;) Det var verkligen länge sen vi hade en sån här kväll nu, så det var verkligen på tiden. Kanske vi hinner med nån till kanske. Om inte annat nån dag iaf ;) äta något gott, snacka en massa skit, spela några parti, skratta i massor osv osv... De är grejer de! Sov så gott så ses vi kanske nåt imorrn. Vi har ju lite att göra, ellerhur? ;) Kram och puss

2009-01-13 @ 00:26:02
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, det gör vi snart om igen!! Det är ett MÅSTE. Och att du vann så många gånger i Yatzy oxå. Det hör inte till vanligheten. Så jag är glad över att du fick känna på hur det var att vinna för en gångs skull :p jajamen, vi ses ikväll! Stor KRAM

2009-01-13 @ 12:41:29
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0