2/1-09

Idag gör jag abslout ingenting! Men måste väl göra ett ryck snart. Började packa BB väskan igår iaf. Lite läskigt kändes det. Det är nära nu, lite skrämmande så där. Men samtidigt så längtar man ju grymt mycket oxå =)

Mikael och Melvin har farit till sallsjön för att hälsa på Malin, LG och Asterix en sväng. Jag kan ju inte åka skoter nu så jag fick vackert stanna hemma. Men det är kallt här så egentligen gör det inget.
Ska tydligen bli ännu kallare i helgen så det passar ju utmärkt att plocka bort julen då =) Mikael ska vackert få hjälpa mig! Så behöver inte min mamma komma hit och hjälpa mig. Hon har nog mycket att göra ändå skulle jag tro.

Igår hade vi verkligen en mysar kväll då vi kom hem från fjället. Mikael beställde pizza till middag, vilket vi gör typ 3 ggr om år!
   
                                                                       

Sen låg vi och bara myste på sängen en stund, hela familjen =) och bara njöt av stillheten. Å kände på magen hur bebben hade party!

Blev en tidig kväll, vi va såå trötta. Alla utom Melvin, som verkligen är en kvällsmänniska. Men han har ju bara lov en vecka till, sen börjar skolan igen så då äre till att lägga sig 20 på kvällen igen. Å upp tidigt igen! För han är ju väääldigt morgontrött! Precis som sin mor!

Nej nu ska man ta en dusch och försöka göra någon nytta här hemma.

                                                             

Ha en trevlig dag =)

Kommentarer
Postat av: Malin

Miss you to my friend! Ja, det var synd att du inte kunde följa med. Men jag hoppas att vi hinner ses något, kanske innan jag börjar att jobba igen. Annars få vi väl ta det till veckan. Kramar

2009-01-02 @ 14:36:26
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Linda

God fortsättning...



Du har väl all rätt att vara en latmask just nu. När den väl anlänt bullen så kommer du att ha fullt fullt upp. Men så härligt. Tänk så fort det har gått. Tyckte du nyss hade blivit med barn och vips så har snart 9 mån gått. Ha ett grymt bra 2009.

2009-01-02 @ 17:05:00
URL: http://lertorp.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag börjar jobba på måndag igen! Vilket känns jätte jobbigt just nu!!!! =/

2009-01-02 @ 17:51:48
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0