Det blåser en storm över Jorm!

Ja idag är det blåsigt värre! Inge trevligt väder alls!

Sam har sovit oroligt även inatt! Så när Mikael skulle dra upp kojan till mevattnet så tog han med sig Melvin så jag kunde få vila en stund! Å det behövdes verkligen!

Gick ner till mamma och pappa sen. För Mikael och Melvin hade varit upp till min farmor och farfar och hälsat på så då skickade farmor med dom 4 st semlor. Så då fick vi go fika när dom anlände på storgatan.
Å farmors semlor är något speciellt ska ni veta. Hon gör inte som "vanligt"  Utan hon maler ner sötmandel och blandar det med grädde och några droppar bittermandel. Å det gott folk, blir en smak sensation =)  Man verkligen njuter!!!

Idag har det varit bio här i Dorotea, Madagaskar 2. Melvin ville ju gå men jag kunde ju inte följa han så då ställde världens bästa morfar upp =) Så dom for ilag upp på MB med godis och dricka i högsta hugg =)

Igår va Fredrik och Victoria förbi å kollade in Sam! Fick jätte fina kläder ♥
Sam han låg och sov så sött i V´s famn =) Även farbror LG va förbi och drack en kopp kaffe! Å spelade innebandy med Melvin så det stod härliga till å mattorna låg på trekvart =p

Nu vankas det kött, potatisgratäng, bea sås och en godare sallad i detta hushåll. Mums!

Sen blire nog bara mys för hela slanten. Är trött! Å farfar Nisse skulle komma förbi och hälsa på Sam och Melvin!

Hej hopp =)

Kommentarer
Postat av: Therese

Låter som en toppen dag! Själv sitter jag inne och myser och njuter av mina fina fynd jag gjort i ström idag, tyg till elementskyddet och lite annat smått och gott på dollars... :-) Sååå nöjd.



Tror jag ska ta å krypa upp i soffan med ett glas rött och kolla in en film med mannen. Ha det gott med dina grabbar!



Kram kram

2009-02-21 @ 17:56:58
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja Magnus sa att han hade sett dem när vi kom in, men jag är blind som vanligt... tur iaf att du fick det du skulle ha - vad det nu var? Lite nyfiken ;-)



Kram kram

2009-02-21 @ 21:13:05
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Marianne

Vilken tur att Melvin fick få på bio och att han har en sådan snäll bonuspappa som han kan hänga med när mamma och lillebror är trött!

Hoppas Ni får en lugn och skön söndag!

Kram

2009-02-22 @ 08:03:09
URL: http://mammamarianne.blogg.se/
Postat av: Malin

Jodå, dagen var bra igår och eftermiddan drog vi till Bellvik. Blev grillat till middag! MUMS. Årets första. Kvällen var jätte bra. Vi spelade Wee och Guitar Hero så jag har träningsvärk i armarna idag av boxningen :p JAAA!!!! till veckan blir det Saw 5. Längtar jag med! Ledig imorrn, jobbar dag tisdag och onsdag och kväll torsdag. Vad tror du? Kramen damen

2009-02-22 @ 10:38:22
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Malin

Jajamen, på måndag eller tisdag blir nog perffa det! =) Jo, vi hade en jätte bra kväll igår! Duktig du är som ska baka bullar idag! Vi ska se om vi kan fara en liten sväng på skotern. LG vill att vi ska fara ut och grilla på en päre. Kram kram vännen

2009-02-22 @ 10:51:02
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Therese

Jasså, du får visa resultatet sedan :-) För/efter på tvättmaskinen hi, hi! Ha en bra dag!



Kram kram

2009-02-22 @ 10:52:42
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0