Vikt hysteri!

HJÄLP!  Man känner ju inte lite press lixom. Alla har ju som blivit vikt galna här känns det som. Å en annan kan inte göra annat än å bli tjockare och tjockare =( Flickorna på byn bara rasar i vikt. Vill ju jag med! Vill inte vara en fet palt då alla andra är smärt å smidig!
Men sen kanske man kan få några kilon att försvinna. men ack så jag kommer få kämpa. Har så otroligt svårt för att gå ner i vikt =( tur man har en karl som älskar mig ändå men jag vill älska mig själv oxå! Blir ju mörk rädd vaje gång jag ser vilka STORA ben jag har! Magen kan jag ju inte göra nått åt förtillfället *tss* Den ska ju bli mycke mycke större!
Skrämmer nog slag på tjejerna som simmar samtidigt som mig på måndagar





Kommentarer
Postat av: Kia

Men tjejen! Du är ju gravid! Det är nu du ska njuta för tusan! ;) Vikten kan du ta tag i sedan. När du slutat amma. Passa på att bara njuta nu! :) Tänk vilken underbar tid våren blir att vara ute på barnvagnspromenader sen! Sköt om dej! Å klappa magen! mys

Kram kram

2008-10-22 @ 20:14:56
URL: http://blogg.aftonbladet.se/5738
Postat av: Marianne

Håller med Kia, Sluta tänka sådana tankar nu!! Usch, jag blir galen på allt bantande, visst somliga kanske behöver det, men det görs ju ofta på fel sätt! Men när det gäller dej så njut, tänk vilken lycka och vilken tur du har som får och ska bli tjock :)

2008-10-22 @ 21:11:46
URL: http://mammamarianne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0