Lycklig?!

NÄÄÄ! Väldigt ledsen :( Visste att de skulle bli så här. Har nyss pratat med min chef. De är försäkringskassan som gör fel. Polar ska inte betala ut nå mer pengar. Å de kunde ju jag med räkna ut. Lät ju hel dumt. Så om ja ska få ut nå pengar måste jag bråka vidare och dra de högre upp. Men vem orkar? Har nog jävla ont, får aldrig sova. Ska man då orka dra igång någon jävla rätts process? Fy fan säger jag bara. Snacka om att sparka på dom som redan ligger. Kärring jävel!

Kommentarer
Postat av: Linda

Man får inte vara sjuk och dålig när man ska ha med försäkringskassan å göra. Helt jävla sjukt. Tur man slipper dom men himla tråkigt för dig och alla andra som måste bråka på kassan.

2008-11-07 @ 10:37:02
URL: http://lertorp.blogg.se/
Postat av: Vendela

Men vad tråkigt för dig!? Men jag förstår inte problemet från FK:s sida - du är ju knappast deras allra första sjukskrivna! Man kan ju nästan tro det eftersom de inte verkar veta hur man gör!? Jobbar man på FK så bör man väl veta hur reglerna är??



Sänder dig en styrkekram så du orkar fajtas vidare! (Vilket du egentligen inte ska behöva göra suck)

2008-11-07 @ 12:30:52
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Marianne

Stackare, jag hade sån himla tur och fick världens bästa handläggare!! Men de växer inte på träd... tyvärr...

2008-11-07 @ 13:08:07
URL: http://mammamarianne.blogg.se/
Postat av: Therese

Stå på dig!!! Jag hade läst på när jag ringde dit, så när de började fippla kontrade jag med att de faktiskt rör sig om myndighetsutövning och vad som gäller då för den enskildes handläggningstid, rättigheter och skyldigheter, vips blev det annat ljud i skällan å så gjorde dom "ett undantag" så sedan dess sköter dom sig klockers för mig, men så ska det ju itne vara...

2008-11-07 @ 13:27:24
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag förstår dig vännen, usch dekan verkligen få än att vissa sina värsta sidor... Jag tycker också att du ska stå på dig om du orkar, men bara då...

Kram på dig..

2008-11-07 @ 14:26:16
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Postat av: BuyorSell

Har du gamla kläder eller andra grejor du vill bli av med?



I så fall ska du besöka BuyorSell.blogg.se, den största bloppisen, där erbjuder jag alla, killar som tjejer att annonsera GRATIS. Så det är bara att börja rensa garderoben/rummet.



En otroligt bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla grejer som bara ligger, och aldrig kommer till användning. Och glöm inte bort att kika runt efter fynd, för kan man fynda så är det på BuyorSell.



Kika under kategorierna; Att köpa... & Att sälja... där står det precis hur du ska gå tillväga.



Välkommen!

2008-11-07 @ 14:32:31
URL: http://buyorsell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0