Lunch date

Japp, imorron har jag lunch date med två underbara vänner. Som dessutom oxå är gravida :) Vi ska fika gott och snacka massa strunt. Planering av kommande helgs resa blire nog oxå! Längtar. Sen blire ett besök hos kära M. Beställning av pyssel och kalender står längst upp på dags ordningen. Ska ta och lägga ut kort från bla helgens inköp oxå :) Å de goda fars dags fikat vi idag. Nej nu ska jag titta på film, Brudens bäste man blev de. Ha en fortsatt trevlig kväll ni som tittar in :)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej vännen! vad besviken jag blir på dig hade du inte kunnat komma fram och räddat min dag. Hade jag träffat dig så hade jag blivit på bra humör ju... Jo nog var det folk alltid där höll på få gång panikångesten. min sambo är ju ifrån Sollefteå och har bott i resela det var inte samma sak tydligen.



Usch tråkigt för dig att melvin åkte och sambon på det. men då kanske du får chansen att vila lite. Du har aldeles rätt vad du skrev, tycker inte alls om tanken. Hoppas filmen är bra, för jag har inte sätt den ännu. mattias åket till Stockholm på kurs 2 dagar så då får jag väl passa på att se den.

kram på dig vännen

2008-11-09 @ 22:06:23
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Postat av: Sanna

Godmorgon! var filmen bra igår? Hoppas du får en trevlig dag med lunchdaten. var rädd om dig nu så du inte får ont. Jag såg nu att jag lät allvarlig med det första jag skrev igår, det var ju bara ett skämt. Men det såg hårt ut... Hoppas du inte tog illa upp av det jag skrev vännen...

kram på dig

2008-11-10 @ 09:26:43
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Postat av: Malin

jajamensan, snart ses vi!! =) Hoppas att ni får en trevlig lunch date! Så hoppar jag in i en varm dusch så länge! Så jag får upp lite värme. Kramelikram i din morfars ram!

2008-11-10 @ 11:16:33
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Sanna

Klart att du kan komma på... det finns säkert massor att komma på.Du verkar ju vara en toppen tjej och så ska du bli mamma så klart.

kram

2008-11-10 @ 12:00:24
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0