Fullt ös

Äre på Melvin för jämnan :) Ikväll har han varit på innebandyträning. Sen bakade vi mer chokladbollar, för dom vi gjorde i torsdag tog slut som smör i solsken. Men nu sover grabben sött, redo för en ny dag! Imorron ska jag till Victoria och hämta min svarta "ljusstake" som jag beställt med henne från Jotex. Jag hoppas jag blir nöjd :) Men de tror jag nog. Kommer göra sig bra på en ny byrå som ska inhandlas på ikea till vårat sovrum. Nej nu ska jag hoppa i badet. Lovely. Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej vännen! Men vad kul det måste vara att åka och handla till bebben. Åhh skulle också vilja handla.. Anthon börjar ju bli så stor nu. Kanske dags för en till, det är ju jag som ska ge klar tecken..

Njut nu när du handlar och sätt gubben på någonting roligt. =)

En bamse kram till dig för dina underbara kommentarer...

2008-11-03 @ 21:40:55
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Postat av: Therese

Näe, något kort tänker jag inte bju på - fastnar inte... så du får kika in på sockenvägen istället om du vill se resultatet :-)

2008-11-03 @ 21:59:08
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Malin

Det va nånting väldigt knasigt med din blogg igår kväll, så det gick inte att skicka! och var det nåt som kom iväg, så blev det flera stycken! Men klar Melvin ska komma och hälsa på Asterix! =) men imorrn kväll är jag nog bara hemma, efter jag varit ut och ätit middag med J. Kram kram vännen

2008-11-04 @ 09:17:11
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0