Bråk och tjafs =(

Har bråkat och ringt och tjafsat med försäkringskassan nu ända sen jag blev sjukskriven. Det tar på krafterna och humöret sviktar! Pengar måste man ha men dom drar ut på det hela tiden. Alltid äre nått som dyker upp. Är så less. Önskar att jag kunde skita i allt men va ska jag då leva av?? Mikael ställer ju upp nog mycket som det är.
Men nu har jag varit till min chef och han skulle ringa dit och fråga va dom håller på med. Så jag hoppas det ordnar sig snart och att jag får mina pengar någon gång!!!!

 

Känner mig gråhårig och gammal just nu =( Å villrådig!


Kommentarer
Postat av: L

Oj vilken otur du har:-( För mig tog de endast 2 dagar från att dom fick in papperna så hade jag mina pengar på kontot!Hade ju räknat med minst 6v som de stod via nätet...



Lycka till! som sakt, pengar måste man ju ha!

2008-11-05 @ 14:19:37
Postat av: Sanna

Tack vännen för att du tror på mig... Usch det känner jag igen de är hopplösa. min läkare trodde försäkringskassan ska försvinna helt. Jag förstår mig inte på systemet längre. Mattias skulle vara hemma med Anthon för ett tag sedan, men det är så krångligt med underskrivt från dagis och jobb. Så han hoppade över pengarna. Är det de dom vill eller? Man kan ju börja undra... Hoppas att det ornar sig snart för dig. Kram vännen..

2008-11-05 @ 14:26:55
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Men tänk att det ALLTID ska krågla med dom

2008-11-05 @ 16:05:37
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0