Tö och städning!

Idag är det plusgrader här uppe i Dorotea. Men som tur är så kommer det in kyligare luft så det kommer inte va tö nå länge! Bra det!  Vädret är bra konstigt nuförtiden!

Idag har jag och Mikael städat hela lägenheten. Känns så skönt att ha det bortgjort. Å att min älskling hjälpte till. Eller han gjorde faktiskt det mesta! Så nu luktar det ny städat och är sååå fint!  Melvin drog faktiskt några strån till stacken oxå =)

Efter nyår har varit så ska min kära mor komma och hjälpa mig att ta bort alla julsaker och städa. Orkar inte göra allt själv. Så det är tur att det finns någon som vill hjälpa en.

Nu är Mikael och Melvin på sjöstreet och lastar en skoter och fixar lite! Troligtvis så far vi upp till lövsjön imorron. Mamma, pappa och Sebbe for dit idag! Vi ska fira nyår där så vi blir borta till torsdag eller fredag!
Min farbror med flickvän är uppe oxå. Dom bor i stockholm så man träffar dom inte så ofta!

Nej nu ska man ta upp och tina lite kycklingfilé och fixa iordning sig så man inte ser så trött ut! 

Å förresten, inte missa körslaget ikväll! Tycker det är ett väldans bra program! Dom är ju så duktiga! Å låtarna blir kanon bra då dom sjunger i kör!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, det var en himla tur att du påminde mej! =) Men mamma va snabb med att påminna oxå! Så det ska vi inte missa! Nu har vi ätit så vi är mer än mätta, så innan efterrätten ska jag och mamma ta med oss Asterix ut på en promenad. Och det kommer att bli så skönt. Annars kommer vi ju inte att få ner nån efterrätt :p Ja, det är skönt att ni ska vara med er familj. Då kan du lägga dej och vila när du vill! =) Ja, jag hoppas verkligen att vi ses snart! Krmar på dej

2008-12-26 @ 19:03:41
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Vendela

Tack detsamma:God fortsättning på dig!



Ja julen har varit bra även för mig :-)



Kram

2008-12-27 @ 18:57:32
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0