Dreams are coming true!

 
Har länge haft en dröm om att utbilda mig till nagelteknolog och starta eget! Men självförtroendet har som satt käppar i hjulen. Och barnvakt måste ordnas då man har en karl som jobbar borta osv... I våras/somras va det nära att jag tog steget med fegade ur återigen. 
Att va arbetslös är väldigt deprimerande. Man bara sjunker längre och längre ner. Så i början på december kände jag att nu får det va nog! Skickade ett mail till Nail Design school i Umeå!
Den 21 december ringde jag till ägarinnan Elin och nu äre bestämt! Den 3 mars sätter jag ner arslet på bussen som går till Umeå. Den 4 mars kl 9 sätter kursen igång!
 
 
Stod inne på Ica då jag pratade med Elin och kände nästan hur tårarna börjar rinna! Ville bara skrika ut min glädje. Att JAG äntligen tar tag i mitt liv och gör nått som JAG vill!
 
 
Nu gäller det att boosta upp självförtoendet rejält. För jag ska fixa detta! JAG KAN!!!
 
 
Lyckan är total! Kursen är på 4-5 veckor. Kommer kännas mycket konstigt att vara ifrån barnen på veckorna. Men som sagt, det handlar ju bara om några veckor. Äntligen händer det!!
 
 
PUSS OCH KRAM 

Kommentarer
Postat av: Åsa

GRATTIS!! Lycka till. Så GLAD jag blir för Din skull. Ett första steg på resten av Ditt liv.
*kram* Åsa

2012-12-28 @ 14:05:11
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Men så SKOJ! Är verkligen glad för din skull, fick du utbildningen i julklapp av Mikael månne?! Förstod att han skulle ändra sig till slut :-D För en glad å lycklig nina gagnar ju honom och familjen också! Kommer att bli super det här å jag lovar att gynna dig då du öppnar eget :-D KRAM

2012-12-28 @ 17:28:09
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: A

Åh, duktiga du!
Du kommer att bli en bra nagelteknolog!
Kram kram

2012-12-28 @ 18:54:32
URL: http://Separationen.blogg.se
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Tjingeling! Å så trist att det är sjukstuga hos Eva och Co, förkylning el magsjuka? Är det det sistnämnda förstår jag verkligen om ni håller er borta :-/ Fy. Här hade vi turen att bli bjudna på gomiddag hos grannarna i går då vi kom hem från goficka i Måntorp, en heldag med trevliga människor blev det på det stora hela, men så käkade jag paprika som fanns i en sallad, å oj oj så ont jag då fick, tror det är gallan so mreagerar på den. Ont i magen som tusan får jag iaf. MEn nu är det bra som tur är och jag ska bege mig upp på byn om en stund å hämta tårta så vi kan fira mgnus! Önskar dig/er en fin dag! KRAM

2012-12-30 @ 10:16:08
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: Petra

Hej vännen!
Åhh tjoho va kul! Vilken grej! Du gör helt rätt!!
Så spännande. De fixar du galant.

Jodu, kräksjukan har härjat här rejält. O Lukas ligger i hög feber här än =(
kram kram älskade vän

2012-12-30 @ 19:15:25
URL: http://zupermamman.blogg.se
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Näeee, så Sam fick magsjuka :-/ Så trist. Hoppas ni andra klarar er å att ní ändå får ett fint avslut på 2012. Här njuter jag å barnen av gotte framför sunes sommar, mysigt och lungt! KRAMAR <3

2012-12-31 @ 19:10:20
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: A

Gott nytt år!
Kram kram

2013-01-01 @ 08:58:23
URL: http://Separationen.blogg.se
Postat av: Åsa

Tittar in å önskar Dig å Din familj en go' fortsättning på 2013, året då Dina drömmar går i uppfyllelse :)
Trist med magsjuka :( jag hoppas inte hela familjen blivit sjuk, tråkigt då Ert planerade Nyårs-firande med vänner blev inställt pga sjukdom.
Ha en fin fortsättning på tisdagen *kram*

2013-01-01 @ 16:29:02
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Men så tur att det ordade sig och att ni fick fira in året med goda vänner :-D Hoppas ni har haft en fin start på nya året, här har vi mest slappat i dag men hunnit med lite bobåkande med grannfamiljerna, skoj, man blir so mbarn på nyt på en bob ;-D Dessutom sover MAc än, han blev helknäckt efter att jaga efter barnen då de åkte. Önskar dig en riktigt GOD fortsättning <3 KRAM

2013-01-01 @ 18:40:25
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: Marita

Va kul. Lycka till.

2013-01-05 @ 22:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0