Kalendern=fixad

Japp, nu är Melvins paket kalender upphängd och klar! Blev 11 paket i den iår! Dom andra dagarna är han ju hos sin pappa så då blire inga paket här! Har hittat bra saker i år! Lego, godis, pyssel, pennor mm :-) Han kommer garanterat bli nöjd! Även min andra älskling kommer få paket de dagar han är hemma. Men de vet han inte om än. Å hans paket kommer innehålla lotter och godis! Nej nu äre till å ta några alvedon (som egentligen inte hjälper) å sen hoppa i säng! AJ AJ AJ säger jag bara å snyftar lite

Besviken kille

Hade jag idag. Det fanns INGEN tomte ute på julskyltningen. Som han hade längtat å sett framemot att få träffa han. Men icke! Dåligt tycker jag! Hela julskyltningen va dålig iår. Är ju inte som förr :-( I övrigt så har de varit en bra dag förutom den fruktansvärda smärta jag har nu efter promenaden på byn. Tårarna har runnit! Va ut slut och somnade med Melvin i hans säng ikväll när han gick å la sig! Vaknade efter en stund, Melvin sov å låg å kramade mig. Älskar han så det gör ont!

Bloggdesign

Jag tävlar hos Malin i hopp om att vinna en bloggdesign!


1:a ljuset är tänt

Ja nu börjar nedräkningen till JUL!!! Vi har ätit frukost å tänt första ljuset. Senare idag ska vi bege oss ut & kolla in den årliga skyltsöndagen! Hoppas jag orkar gå överallt bara. Kommer va sängliggandes ikväll! De snöar för fullt & har gjort de sen igår kväll. Små mysigt men dom är så sen på att skotta så man tar sig ju knappt ut! Igår kväll va vi hos mor å far & drack lite glögg, mums de! Nä om man ska försöka göra nått vettigt istället & lyssna på lite julmusik. Måste verkligen köpa en ny jul skiva!

FREDAG!!

Jippi, de är fredag! Ska masa mig ur sängen å äta lite frukost, duscha å grejja. Sen hämta Melvin som slutar kl 12 idag. Har lovat honom att vi ska baka pepparkakor idag. Och att han sen ska få hyra en film. Så idag blire nog bara mys för hela slanten! Så himla tråkigt att vi hinner typ inte träffa Mikael något, bara på lördag å några timmar på söndag :( Mikael och Melvin ska ut och köra skoter imorron om vädret tillåter de! Sen har gubben beställt tacos imorron! Hela familjens favorit :)

Kväller!

Nu gör vi kväll och sparkar hemåt. Eller Melvin sparkar och jag går med haltande steg! Har ju iaf fått räkningarna betalda! MÅSTE skaffa mig en egen dator!!! mamma och pappas dator är absolut inge kry så det är en mardröm att sitta här... Tar ju 100 år att göra nått!

Hittade iaf julstjärnor på fot idag! På ica köpte jag dom. Blev vita, fast jaf ville egentligen ha röda. men utbudet på denna by är inte stort! Men det blev fint iaf, huvudsaken det! va som svart och mörkt i vardagsrummet inann jag hittade åt stjärnorna. Nu lyser det så fint!

Ska ta mig en glögg kopp och mysa ner mig i soffan sen då Melvin somnat!
Invänta en ny dag och längta efter älsklingen som kommer hem imorron kväll. Dock sent =(

Har börjat få halsbränna som är hemsk! Måste nog ta och göra ett besök på apoteket och hitta nått som lindrar det hela.

Nog med dravvel för ikväll =)
Tjingeling!

Picasso

Härom kvällen så började Melvin lite smått att måla på sina glasburkar! Det blev en hit. och fina blev dom oxå. Så sen tände vi dom tre han gjorde och myste lite framför tv:n



Åh såååå söt han är mitt hjärtegull =)
Nu har vi pepparkaksbakning och islyktor och flätade hjärtan att göra! Blir nog alla tiders det!
Älskar att fixa och dona inför julen!

Å min arraksbollar blev en succé hos min svärisar! Det va kul! Diggar ju dom jag med men får sån fruktansvärd halsbränna efteråt så jag aktar mig för från att äta dom! Hallongrottorna är som mildare!
Nu har jag bara saffrans bullar kvar att göra!

Min almanacka

Förra veckan så kom ju  min nya personliga almanacka =)  Här kommer en bild på detta året och nästa års almanacka =)

                                      

Tycker himla mycket om dessa. Men dom är ju inte direkt billiga faktiskt! Men helt klart värt pengarna iaf. Huvudsaken det!
Våra saker vi beställt från panduro har även kommit. Så nu längtar jag sååå mycket till våran pyssel kväll. Ska bli mysigt och trevligt! Men är lite lur på om jag tagit vatten över huvudet då jag trodde jag skulle kunna göra tomtarna jag beställt =( men jag får ju göra ett försök iaf!  Har ju även annat att pyssla med. har beställt ett zinkfat som jag ska göra en julgrupp i =) Hopas man lyckas med det iaf!

Vår barnvagn =)

Ja som jag skrev tidigare så har ju barnvagnen anlänt! Å nu när jag äntligen sitter vid en dator så kan jag ju passa på att lägga ut en bild på den för er som är intresserad :-P

                                    

i den hoppas jag att bebben ska trivas! Får oj oj så jag kommer gå med den.
I övrigt så växer magen så det knakar. det sparkar för fullt. Ibland så är magen alldeles sned oxå. Då får man sig ett skratt! Kläderna börjar bli för små =( Inge bra. Det är ju två månader kvar. Va ska man då ta på sig?? Tänker då inte investera i mer kläder. Har köpt nog mycket som det är.

God morgon :-)

Då va de torsdag. Veckorna springer iväg! Igår va jag, Melvin och mamma till hoting och shoppade skor! Nu behöver vi då inte frysa eller bli blöta om fötterna i vinter. Men smakar de så kostar de. Inte billigt att ha barn :-P Snart dax för skola för Melle! Har lunch date idag med söta LM! Ska bli trevligt de. En massa surr om graviditet å bebisar kommer de bli. Igår kväll kom barnvagnen hem :-D Ska fortsätta montera ihop den idag. Ha en trevlig dag allihopa :-)

Armband

Ett litet sött armband kanske skulle passa fint runt min handled! ;) Måste därför vara med och tävla om det hos Miscela och hålla tummarna på tur. Va med och tävla du med!



Mistel

Stötte ihop med ännu en tävling, där Granne med Selma lottar ut en jätte fin mistel. Måste bara vara med och tävla och hoppas på tur ;)


XMAS

Fann även en till tävling att vara med i. Där Kronblad och Lantliv lottar ut jätte fina bokstäver, som skulle vara jätte fina att ha lagomt till jul :)



Bloggdesign

Har hittat en tävling där Amafäo lottar ut en bloggdesign av henne själv. Tänkte prova att vara med och se om man kanske vinner. Skulle vara trevligt, när min design är lite små trist just nu :p


Tiden går fort

Iaf på helgerna! Bäst på hela helgen va ju att Angelica va hemma! Nog för att jag hade gärna träffat henne lite mera! Men lite skit hann vi ju avhandla! Idag så har jag å gubben julstädat toaletterna iaf. Imorron ska han få ta in alla julsaker. Wiiie så kul. Har även tvättat upp massa bebiskläder. Flyttat över alla underkläder mm från den gamla byrån till den nya :) Blev kanon bra. Bakat hallongrottor, liiite misslyckade men de va ugnens fel ;) Nu blire sängen. Imorron kommer prinsen hem, Jippi!!

Lycka?

Ja lycka för mig är min älskade Melvin. Blir så otroligt glad bara jag hör hans röst. Å snart äre måndag :-) Tror jag har en liten pojke som längtar efter sin RR film. Dessutom har han ju även fått 2 stora klistermärken. Lyckan är total. Även jag fick en present idag. En ny bland skiva av my Angel. Å min favvo låt va ju med. Wiiie :) Hon är ju för go min A. Å imorron får jag träffa henne igen! Nu är jag sååå trött. Mikael är på berget på fest. Sängen lockar mig starkt!

RR 4

Ska bara tillägga att världens underbaraste Angel kommer ju hem i helgen. Som jag längtat efter henne :-D Dessutom har hon nya Ruff Riders filmen med sig till Melvin. Han kommer bli helt galen av lycka. Jerry, (som är tillsammans med Angelica) är Melvins stora idol. Melvin tycker J å hans kompisar är super coola. Dom hoppar runt och gör en massa trix med sina skotrar. Å Melvin älskar deras filmer! Sen hoppas ju M på att tomten ska komma med en RR mössa till han på jul :) sötnöt!

Funderingar...

Ja jag funderar på att sluta blogga. Känns som meningslöst då jag inte kan göra allt jag vill här. Kan ju varken lägga ut bilder eller tävla eller nått annat. Bara skriva massa dravvel som egentligen ingen bryr sig om. Vill kunna komma med tips, kolla runt på andras bloggar, bli inspirerad. Få energi och idéer. Så antingen avslutar ja skiten eller så äre blogg torka ett tag i hopp om att hitta en dator! Over and out :p

Ett gott skratt

Förlänger livet. Igår blev mitt liv långt! De är ju bara så att Nina ska INTE baka! Snacka om att va totalt värdelös. Men ska väl göra ett nytt försök idag. Prata med mor å hon hade glömt att berätta en viktig detalj så helt mitt fel va de ju inte. Försöker intala mig de iaf! Ska ge mig på hallongrottor idag. Och dom brukar jag faktiskt (oftast) lyckas med :p Men först på dagsordning är en dusch! Älsklingen ville fara till hoting idag eller imorron å kolla efter vinterskor. Vi är utan båda två. Inge bra.

Torsdag

Ja snart är även denna dag över. Tog en liten sovstund efter jag lämnat Melvin på skolan. Råkade sova lite för länge bara :p For och hälsade på Therese och Svea för att hämta några glasburkar till Melvins julpyssel. Å hon bakade för fullt. Luktade sååå gott. Roade världens sötaste Svea medans T stökade runt. Hann surra en himla massa oxå innan jag for vidare. Blev så inspirerad av T så jag ska ta och baka ikväll eller imorron. Blir hallongrottor och arraksbollar. Mums!

Fotboll eller samba?

Livat är de då i magen. Pyret sparkar och far runt som en galning! Lite små läskigt fast mysigt. Ikväll har jag och Melle varit på reflexkväll. Å vi skulle köra med bilen på mörttjärnsvägen och spana efter figurer, en del med reflex en del utan. Vägen va oplogad så de va tur att vi åkte med J å V. För bmw:n är så låg så de hade inte varit kul att köra med den. Känns trist att lämna tillbaka Melvin imorron :( tur de snart är måndag! Hoppas ni därute haft en toppen kväll oxå!

My darling

Har ju fått "låna" Melvin idag :) Han ska sova här tills imorron. Vi är lika lycklig båda två! Idag har han bestämt middag så då blir de kebab i pitabröd. Han har provat kläderna ja köpt å han blev ju tok stilig! Dessutom fick jag ett mess idag som gjorde mig så lycklig så jag börja nästan gråta, min käraste Angel kommer troligtvis hem i helgen. Så otroligt kul! Blir alldeles till mig :-D Har köpt mig en klänning idag oxå så man kan klä upp sig framöver.

PANIK!!

Fick jag imorse då jag ställde mig på vågen. Fruktansvärt. Måste va allt gott vi åt i helgen :p Nej men hur lätt är de då man inte kan motionera nått :( Så nu blir det havregryns gröt till frukost på morgon istället för rostat bröd. Blir riktigt deppad. Hatar allt va vikt är :( Å tänk alla goda julkakor och julmust. Kommer se ut som en uppstoppad gris.

God kväll

Ja ikväll så följde jag med på smink party. Kändes motigt som tusan men de va riktigt trevligt. Fanns mycke man skulle vilja ha men just nu är klappar till Melle prio 1 :) Å hos barnmorskan gick de bara bra. Bäst va ju att Jag träffade Angelica B och söta bebben :) Vi hann tok surra en stund. Trevligt trevligt. Nu ropar sängen efter mig. Får väl se om man lyckas göra någon nytta imorron :p Kanske de slinker ner en å en annan glögg kopp imorron kväll. Skulle va Mums de :)

Dax för koll igen

Om 30 min ska man till barnomskan igen. Känns som jag nyss va dit. Och idag ska hon sticka mig i armen. Vilket jag INTE tycker om. Är vidrigt nål rädd. Skulle haft någon med mig att hålla i handen! Idag har jag köpt lite bokmärken med tomtar på och ny vattenfärg till Melvin så han ja pyssla på lite. Men måste på Mikado å se om han har nå bokmärken. Utbudet va dåligt på wiks gällande den varan. Har även sagt upp Melvins fritidsplats så nu får han va hemma med mig dom veckorna han är här :)

I´m in love

Helgens bästa låt va helt klart Lady Gaga- pokerface Grymt bra låt alltså. och man blir på så bra humör. Skulle gärna få tag i låten! Blev som hel kär.

Sitter nu och inväntar Malin. Vi ska fixa och trixa, beställa, betala =) Ssen ska man väl hem och säga hej till sängen! Är sååå himla trött hela tiden!

Har börjat samla på mig glas burkar! Skulle ha fått tag i fler!!! Melvin ska få göra ljuslyktor på våran pysselkväll. Ska på Wiks med mamma imorron och se om dom har några fina juliga bokmärken som han kan klistra fast på glasburkarna och sen ska han få måla dom =) Perfekt jul pyssel till han!

Saknar männen i mitt liv =( Men i februari så kommer jag ju inte bli ensam nå mer. Då finns ju Harry/Vilma hos mig jämt!!
Fast namnet Harry kommer jag ju inte överens med! Grrrr!! Men Mikael vägrar att ge med sig. Sen vill jag ju ha en liten Vilda men det verkar som det blir en Vilma om det kommer ut en tjej. Men det namnet är ju inte så tokigt heller.

Nu tror jag att Malin och Asterix är på ingång =)



Ha en trevlig kväll gott folk ♥

Vill ha denna så jag kan baka kaka till dig!

Hos Rofyllt hemma kan man vinna denna fina sockerkaksform. Mycket roligare än dom traditionella.

                                                        

Tänk vilka fina (förhoppningsvis) sockerkakor man kan baka med denna =)

Till mitt julbak

Skulle ju dessa kakburkar passa perfekt! Tycker det känns sååå himla trist att stoppa julkakorna i gamla glass lådor =( Tävlingen hittar ni hos fru Sätterlund

                                                                          
     

Skulle gärna stoppa ner mina hallongrottor och arraksbollar i dessa fina burkar!

Fortsätter att tävla

Om man har tur kanske man kan vinna denna fina bricka från Sia. Tävlingen hittar du hos Glitter & Marsipan


Adventstags =)

Dessa skulle pryda mitt jul hem denna jul. Tävlingen hittar du hos Pyssel och trams  va med och tävla du med!



V 30

Går in i vecka 30 nu. Kan inte fatta vart tiden tagit vägen. Börjar bli nervös nu! Och förväntasfull. Känslorna är blandade. Mikael längtar och längtar! Det är ju så himla synd att han inte kan va med på profylax kursen nu i december. Men man får sitta och andas med LM och Conny istället! Ha ha! Och jag hoppas att Mikael får fortsätta jobba i umeå för då är han ju inte så långt bort från lycksele då det bär till! Annars har mamma lovat att ställa upp tills han dyker upp ♥

                            
                             Foto: privat
                             ursäkta den dåliga kvalitén på kortet!

                                     
  
Idag har jag även satt ihop babysittern som jag köpte i höstas! Och hittade sååå söta haklappar på konsum som jag inte kunde motstå att köpa! Även fast det är länge kvar tills dom kommer behövas!

Kejsarens nya kläder!

Idag kom min beställning från H&M! Har beställt jul och nyårs tröjor till Melvin! Älskar att köpa kläder till han! Å han kommer vara mycket stilig!

                            

Jul skjortan                                    Han älskar munk jackor             Nyårs tröjan, han ska ha skjorta innanför
                                                         just nu =)



Värsta kapet, tre t-shirtar för 70 kr. Som hittat!


Ny skoter

I fredags va älsklingen och köpte en ny skoter! Den han/vi har är ju inte direkt familje vänlig! han får ju egentligen inte ens skjutsa Melvin på den. Dessa nya lagar!!!



Så nu blev det en XTRIM SC 600 E-TEC, sån på bilden fast vi ska ju förståss ha dubbeldyna!

Så nu äre till å leta en pulka. Vill helst ha en Nila pulka, bättre begagnad. Får ta och spana runt lite!
Längtar jätte mycket till påsk och alla fina helger som kommer spenderas uppe i lövsjön och fjällen!


Tjej helgen =)

ja nu när jag äntligen satt mig vid en dator så ska jag ta och lägga upp några kort sen helgen =) Men mina brudar ville som inte va med på så mycket kort! Så det blev va det blev helt enkelt!

                    

Fick en godare ost bricka då vi alla hade kommit upp! Sen äre ju inget kalas utan krash =p

                   

Här är förberedelserna på gång för fullt! Vi åt en tre rätters middag på lördag. Men knäppte bara kort på förrätten. Som va helt sagolikt god. Väntar på recept av Vickan.

                   

Vi bäddade ut alla madrasser vi hade tillgång till. Jag fick sova på en soffa =) Det va trångt men myyysigt!!!

                 

Eva stuga =) Och deras fina utsikt. Va ju hel härligt väder på söndagen då vi for. Fick dessutom äta årets första lussebulle som Annso bjöd på. Mycket god och saftig =)



Stort tack till Eva, Linda, LM, Vickan,  Johanna, Chatta och Rebecca för en helt underbar helg! Ni är dom bästa ♥
Hoppas vi ses alla igen väldigt snart!!!

Det närmar sig med stormsteg

Tiden går verkligen jätte fort just nu. Snart äre advent, som jag längtar alltså. Idag har jag köpt massor av pepparkaks formar. Så när min älskade son kommer hem igen så ska vi göra julfint och baka pepparkakor :) Ska bli super trevligt. Och nu är det "bara" en vecka kvar tills han kommer. Har pratat med han 3 ggr i helgen. Men de räcker inte. Måste få träffa han en sväng nu till veckan oxå. Klarar mig inte utan han. Önskar er som tittar in här en super trevlig och mysig kväll!

Tiden går för fort

Tänk att helgen redan är över :( Men det har ju verkligen varit en kanon helg! Oj så vi har snackat, ätit gott och bara myst! Har helt klart världens bästa vänner. Skulle inte vilja leva en dag utan dom. Dom är guld värda. Synd att man träffar vissa av dom alldeles för sällan. Men hann träffa Max en snabbis då vi skjutsade hem Johanna. Och så stor han blivit. Redan 10 månader. Å den sötaste av dom söta är han. Ja nu far ju älsklingen min snart :( då blire tyst å tomt igen! Bara att invänta torsdag igen.

Storjola

Ja vi komme typ fram halv tio ikväll. Vi har ätit ost bricka och snackat en himla massa :-) Nu har vi bäddat ner oss alla åtta i köket. Finns de hjärterum så finns de stjärterum. Dom är så underbart goa mina vänner! Får skriva lite mer sen och lägga in lite kort! Nu äre bara att hoppas på att man får sova gott inatt. Å sovmorgon vill alla ha. Helst små barns föräldrarna som är med! Så himla kul att alla i tjej gänget kunde följa med. Kan ju dröja ett tag till nästa gång! Tjingeling.

Städ dag

Blev de idag. Äntligen är Melvins rum rensat ur och städat. Blev ett helt nytt rum :) Har även tvättat en massa å städat. Men va allt tar lång tid nu när man har så himla ont. Magen är STEN hård, har gigantiska sammandragningar. Å ändå har jag dammsugning och skurning kvar :( Må ta itu med de nu innan jag slänger mig i badet. Idag blire spagetti å köttfärssås. Mums. Å älsklingen kommer ju hem. Blir till å tända ljus och mysa ikväll. De är ju den enda kvällen vi har ilag denna helg :(

Fortsättning följer!

Nu ska vi fortsätta se filmen vi inte sett klart! Å har tagit med mig bullar som jag ska bjú Malla på! Å coca cola i stora lass ska det bli =)
Sen ska vi fixa naglarna och smeta på oss en ansiktmask! Sååå snygga vi ska bli alltså! Kanske kanske kanske det kommer några bilder sen! Beror ju på hur generösa vi känner att vi är!

                                                                        
                                 

Blandat!

Ja jag tänkte lägga in lite gamla bilder! Även på mig själv =p Otroligt nog! HATAR att va med på kort!! Men men...


Foto:privat

Melvin uppe i lövsjön på kärna. På juldagen -07

         
Melvin                                      Melvin och lite Mikael        Söt räkan min i sallsjön


Foto:privat

Melvin har fått en eka av Mikael och han har lärt sig att ro. Sommaren -07 i sallsjön!

      
Foto: privat                              Foto: privat

Jag =p                                       Malin och jag på nyår -07


Shopping!

Ja nu ska jag ta och visa allt som blev inhandlat idag =)


Foto:privat

Tomtar från blommonas! Dom ska få stå på min nya byrå ( I think)

     
      Foto: privat
Här äre lite smått och gott. Julskivor, julkort, julstjärna osv, allt inhandlat på ica tallen!


Foto: privat

Även dess tomtar är inhandlade på ICA tallen! Blev överlycklig då jag såg dom. Å dom ropade efter mig!


Foto:privat

Bordstabletter med gammeldags tryck på. Tänker på min farmor då jag ser denna sortens tomtar! Tycker det ska va lite gammeldags jul med!


Foto:privat

Lite smått och gott som ska användas till våran kommande pyssel kväll =)


Foto:privat

sist men inte minst, Amelias julspecial! Den ska jag ta och bläddra i och se om man hittar nå kul!

Pulver!

Ja Malin är ett pulver! Men oj så jag har skrattat! Hon bjöd ju mig på middag idag! Hemlagade pizza blev det (skiit gott)
Skulle va snäll och hjälpa till att göra pizza salladen. Å det gick ju inge vidars då jag ansåg att Malin inte hade bra verktyg!
Bilden lär komma upp på hennes blogg för jag knäppte själv inget kort! Men god blev den! Men en snigel på ögat ville inte Malin ha så jag sköljde bort den *urk*



Foto: privat

Men nu är vi mätta och belåtna. Ska fara hem och hämta lite grejs och vi måste fundera ut en godare efterrätt oxå.
Sen återkommer jag med alla dagens fynd. Köpte alldeles för mycket! Huvva! Får liite ågren men det va ju saker jag verkligen ville ha =)

Som en kratta...

har jag sovit inatt =( Är sååå less. Så nu ska jag lägga mig och vila tills Malin slutar så vi kan dra till villis och se om vi kan fynda nått! Är ju grymt sugen på att göra jul! Så här galen brukar jag aldrig va. Men iår ska det pysslas och bakas som aldrig förr =) Undra bara hur jag ska få plats med alla mina kakor i frysen??? 

                                                          

I love christmas!     


Ha en helt trevlig dag så länge!
Lär återkomma senare om man hittar nå roliga saker idag! Ska ju även bli bjuden på mat av Malin! Sen ska jag hem och hämta lite smått och gott för det kommer bli en mini spa kväll ikväll. Fixa naglarna, ansiktet osv =) Riktigt trevligt! Man behöver  att ta hand om sin hy och kropp emellanåt!

Smycken

har jag väldigt lite av! Hittade en ännu en tävling av recenseramera Där kan man vinna allt möjligt! Hudkrämer, örhängen, halsband mm! Så titta in och kolla du med. Du hittar denna jul tävling under kategorin tävlingar på hennes blogg =)

          

Finns massor av annat oxå =)

Få lite färg på kinderna =)

Det vill man ju ha så därför är jag med i Bantarbrittas tävling


Underbara mess

Idag har jag fått värmande, underbara, genuina mess av 3 vänner. Att få dessa olika men ändå lika mess känns underbart. Brukar spara såna mess för att sedan läsa dom när de kommer dagar som man mår dåligt eller är ledsen. Då blir man genast på bättre humör! Har ju turen att ha jätte många goa vänner. Å dom håller jag hårt i! Tack LM, Angel och Malin för era fina mess jag fått idag! Fick ett underbart sött mess av min älskling nyss så nu kommer jag sova gott. Perfekt avslut på dagen! Natti natti

Bortblåst

Ja min ork och motivation är som bortblåst. Vet inte vart den tagit vägen? Måste verkligen ta itu med Melles rum men har noll ork och motivation :( Kanske den återkommer snart! Idag hade jag ju turen att bli bjuden på mat av Victoria. Shit så gott de va. Tack så hemskt mycket :) Imorron blire det villis en sväng och en ypperligt trevlig kväll kommer de bli. De är mycke vi ska hinna med :) Måste även börja skriva pack lista inför helgen! Nu ska jag väl iaf försöka göra nått vettigt. So long :)

Hittade ju en till ;)

Kunde inte motstå att tävla även om denna goodiebag hos catharinamodell


Kanske man vinner...

på någon av tävlingarna! Man må ju prova iaf!
Nu ska jag och Asterix ut en sväng innan matte kommer hem!
Man har ju inte gjort nått vettigt idag!

Men ska troligtvis börja röja upp i Melvins rum idag! Det ser ut som en bomb har slagit ner på hans skrivbord så nu har jag fått nog! Kommer bli stor rensning! Man måste passa på när han inte är i närheten! För som det är nu kan han varken sitta och måla eller göra läxorna där utan han måste sitta i köket då. Men nu blire andra bullar!
En anslagstavla ska ha få upphängt oxå. Där kan han sätta fast alla roliga teckningar han gör =)

Måste ju förbi hos Victoria oxå med deras beställning från ikea.
Å hem till kära mor å äta lite tårta kanske!

Middagen lär ju knappast bli avancerad då man är ensam igen =( Saknar min älskling så det gör ont! Skit jobbigt att han jobbar borta. Å till helgen så träffs vi ju ingenting! Snyft!!!




En goodiebag!

Skulle va på sin plats! Missa inte att vara med och tävla om en goodiebag med massa produkter från Nivea Visage. Tävla på http://www.beautybook.blogg.se under kategorin "Tävlingar"

Detta skulle passa mig perfekt!

Så jag håller tummarna sten hårt på att jag vinner. För OM jag skulle göra det så skulle det få packas ner i väskan som ska följa med på BB =) Tävlingen hittar du på www.recenseramera.blogg.se


OM...

Jag haft en hall så skulle denna ha fått prytt sin plats! Den är ju hur snygg som helst!
Även den från perlanliving



Foto: perlanliving

Blev kär...

i dess tavlor! MÅSTE ha!!

   
 
Foto: perlanliving

man kan bestämma själv va det ska stå på dom osv... Är helt såld på dem! Perfekt både till sitt eget hem och som julklapp/present till någon som står en nära =) Gå in och kolla på perlanliving Dom har så underbart fina saker där!

Armband!

Eftersom att jag inte äger ett endaste armband så blev jag glad då jag fann denna tävling =)
Vill VINNA!!!  Dom kommer från Marmalaid och det är i www.inredningskaos.blogspot.com man kan hitta tävlingen


Tävling

jag är med och tävlar om besticket Peak från gense hos www.inredning.webblogg.se Va med du oxå =)


Siffror!

Tävlar om att vinna dessa fina siffror! Tävlingen hittar ni hos Sari på www.eikkala.blogspot.com Titta in där och se ALLT det fina hon säljer!


Too long!

Ja filmen va då så himla lång! så vi fick dela upp det hela. Så på onsdag ser vi resterande! Men dom flesta Stephen king filmerna brukar ju vara långa!
Så vi drog några partin av vårat favorit spel istället



Men som vanligt så vann Malla hela tiden! Inge nu kul!! Surar!

Nu äre väl snart dax för sängen =) har haft en kanon dag alltså! Hoppas ni andra oxå haft en bra dag!

Godsaker, film och annat kul!

ja idag blire kebabrulle med Malin till middag! Å till det blire en rysare

                      

       foto: cdon

En sån trevlig kväll alltså!
Har ju en sån tur som har sååå goa vänner! Så nått bra måste jag ju göra som har vänner av guld ♥



Älskar dom alla sååå mycket!!

Personlig almanacka

ska jag ta och beställa nu! Det va Sofi som visade mig den förra året och blev ju hel såld. Tycker den är lovely! Så Malin beställde en hon med.


Gå in och kolla du med =) www.personligalmanacka.se

Man får ju välja precis hur man vill ha den! kan ju inte bli bättre!

Vår nya byrå!

Denna byrå har jag spanat på hela hösten! Underbart snygg. Och eftersom att vårat sovrum är mörk grått så kommer den vita Hemnes byrå lysa upp fint =)


Foto: www.ikea.se

Så på fredag då älsklingen är hemma ska vi sätta ihop den! Innan jag drar upp till fjälls med alla goa brudar!
Skulle väl ha kunnat gjort det själv i veckan, men skulle inte kunna flytta på den själv!

Mössor!

Lunch dejten med Linda och LM va lika trevlig som vanligt! Och god! Men ingen av dom vill va med på kort på min blogg så det blev inga kort därifrån. Men vi har avhandlat en hel del! Allt från matlista för den kommande helgen till listan som ska packas inför BB trippen! Efter våran underbara lunch date så gick vi in till Torparn och köpte garn. Har ju en vit åre mössa men har nu köpt även brunt och svart garn så mamma ska få sticka två mössor. En till mig och en som min goa vän/svägerska Malin ska få ♥



Blev konstig färg på det bruna nystanet då jag knäppte. Men den är mörk brun iaf!

Mys pys!

ja igår hade jag en egen liten mys kväll!



Filmen va ju helt okej. trodde jag skulle få skratta lite mer bara. Å den va rätt så förutsägbar faktiskt. Men tycker om han som spelar huvudrollen =)

Förutom att jag är beroende av cocoa cola så har jag en annan stor last!



Shake tuggummi är faktiskt det bästa jag VET!!!

Gotteligott gott

Ja mamma hade fixat en massa go fika åt oss på söndagen! Mums så vi åt. Blev inte mycket över kan man säga =)



Å vi har ju en speciell Holmlunds tårta som är en stor favorit hos oss. Det är krossad ananas och banan  i den. Helt underbart god och saftig!

Lite av det som blev inhandlat i lördags!

  

Älskar ju allt va ljus är. Diggar inte block ljus egentligen men tänkte att dom kan va bra att ha om man ska göra en egen julgrupp!

    

Lite smått och gott till bebben! Fattas lite saker, sängkläder, spjälsängs skydd! Å en matstol. Men det lär ni få se i sinom tid!



Fick ju även tillfälle att hämta ut baby boxen =)

Tidsfördriv

Vad föredrar du?

  • Blossa glögg eller någon annan sort?
    Finns ingen sort som går upp mot Blossas glögg.
  • Hackade eller hela nötter till glöggen? 
          Både och. men är jag ensam som dricker så blire hela. 
  • Adventljusstake eller adventsstjärna i fönstret?
          Diggar julstjärnor mest!
  • Grön mossa eller vit mossa?
    Vit mossa tycker jag hör julen till. Säkert för att jag är van vid det sen jag var liten.
  • Riktig gran eller plast?
  •     Riktig gran eller tall! Annars äre ingen jul!
    •Lussekatter utan eller med saffran?
    Man kan väl inte baka lussekatter utan saffran!?

  • Lussekatter med eller utan russin?
     Tycker INTE om russin!
  • Jag vill läsa om julen i Vinterns goda ting eller Jul från Jeanne dárc Living? 
        Den första! 
  • Julgröten äter jag helst med saftsås eller kanel/socker?
    Självklart med kanel och socker!
  • Firar helst julen borta eller hemma? 
      Med mina älskade familj. Å farmor och farfar! Så många som möjligt! 
  • Köttbullar eller prinskorv?
      Farmors underbara hemmagjorda köttbullar!!!
  • Vitt eller rött när jag dekorerar?

       Både och. Men har mest rött! Dett hör som julen till!
    Ett litet tidsfördriv till de som har tid och lust! ;)


  • Lunch date

    Japp, imorron har jag lunch date med två underbara vänner. Som dessutom oxå är gravida :) Vi ska fika gott och snacka massa strunt. Planering av kommande helgs resa blire nog oxå! Längtar. Sen blire ett besök hos kära M. Beställning av pyssel och kalender står längst upp på dags ordningen. Ska ta och lägga ut kort från bla helgens inköp oxå :) Å de goda fars dags fikat vi idag. Nej nu ska jag titta på film, Brudens bäste man blev de. Ha en fortsatt trevlig kväll ni som tittar in :)

    Söndag!

    Ja nu börjas de igen. Har ju haft sån tur så älsklingen har ju jobbat hemma i över 2 månader. Men nu är umeå som gäller igen. Så nyss lämnade han mig. Så tomt. Å dessutom for ju Melvin hem till sin pappa idag istället för imorron. Sååå himla trist och tråkigt. Mår så dåligt varje gång Melvin lämnar mig. Men ska fara och kolla då han spelar innebandy imorron :) Mitt hjärtegull. Ska ta och tända lite ljus och ha en liten mys kväll för mig själv. Har arbetat på så bra idag så de förtjänar jag :p

    Julklappar

    Har även hittats. Så nu är mina brorsbarn Arvid och Melker avklarade :) Blev en hög julklappar till Melle oxå! Skulle ha kunnat handla så mycke mer men smärtan sa ifrån. Hittade iaf 2 st amningsbehår. Alltid nått! Å köpte även en sån där bok man skriver in va som händer under bebisens första år :) såna tycker jag om. Melvin han har varit med morbror Sebastian hela dagen och kvällen. Roligt att dom har fått umgås lite på tur man hand. Imorron ska man gratulera pappa å mamma med, som fyller år på måndag.

    Shit va folk

    Har aldrig varit på ikea då de varit på här mycket folk. Stod i kö i 45 minuter innan vi fick betala. Något less och jävligt ont. Men vi hittade allt vi ville ha :) Massa små grejs till bebben, sängkläder, skallror m.m. En ny byrå, av märket Hemnes (I love it) matstol till pyret å lite andra roliga saker. Vidare på Barnens hus, beställde vagnen vi (jag) vill ha. Den ska levereras till Umeå om 8-10 v. Så de kan bli små tajt :p Fick välja ut ett jätte fint babygym som mamma betala!

    På väg :)

    Ja nu är vi snart i Ramsele. Shit så trött jag va imorse. Men nu känns de bättre. Ska ju få shoppa loss :) Men de är då piss väder! Å de hade ju snöat inatt oxå! Får återkomma med en shopping rapport sen. Jag hoppas verkligen att vagnen som jag vill ha till pyret finns! Nej nu gråter magen, måste fika lite! Ha en underbar dag :) För de kommer jag ha. Bara jag slipper ha så ont vill säga :p

    Positiva tankar

    Tack vare mina nära och kära så känns allt mycke bättre nu trots all tjafs. Melvin är hämtad så nu har han oxå helg. Å han är så go, har fått 1000 kramar redan. Sen kommer min lillebror hem i helgen. Han åker hem med Mikael från umeå idag :) Ikväll blire tacos med mamma, pappa, Sebastian å Mikael å Melvin. Mysigt och gott! Jag och mamma ska handla så fort hon slutat jobba! Och på onsdag är man bjuden på middag av goa Malin. Det ser jag framemot! Så nu lyser solen på mig lite iaf :)

    Lycklig?!

    NÄÄÄ! Väldigt ledsen :( Visste att de skulle bli så här. Har nyss pratat med min chef. De är försäkringskassan som gör fel. Polar ska inte betala ut nå mer pengar. Å de kunde ju jag med räkna ut. Lät ju hel dumt. Så om ja ska få ut nå pengar måste jag bråka vidare och dra de högre upp. Men vem orkar? Har nog jävla ont, får aldrig sova. Ska man då orka dra igång någon jävla rätts process? Fy fan säger jag bara. Snacka om att sparka på dom som redan ligger. Kärring jävel!

    Blandad kompott

    Har haft veckans huvudvärk i eftermiddag. Kollade klart på SATC filmen. Åh så jag grät på slutet. Skyller på hormonerna :p Men med lite alvedon så försvann huvudvärken så då satte jag igång med maten. Sen kom kära mor och Miro förbi, hon tyckte att vi skulle baka den där långpanne bullen så vi satte igång. Pappa och Mikael fick lite middag i magen innan vi prov smakade bakverket. Oj oj så god. Men nästa gång ska jag ändra lite i receptet. Så de blir en godare lussebulle i långpanna. Mums!

    Bus barn!

    ja nu är vi uppe hos min storebror och hälsar på. Fast han jobbar. Farmor/mormor har barnen då deras mor är i sundsvall och shoppar loss =)  kan säga det att dom som har tre barn gör det bra! Full huggning! men ack så söta!

    Jag och Melvin ska hem och laga oss någon mat snart. Idag blire hemmagjord pizza med pizza sallad! Mums! Ska även kanske laga till en långpannebulle. Men är ju totalt värdelös på att baka =p
    Tror att jag skjuter upp bakningen till imorron! Haha!

    Gick bara bra på mvc idag, alla värden va tipp topp! Å att få höra det lilla hjärtat slå är en underbar känsla! Synd att Mikael aldrig kan följa med dit!

    I övrigt så finns det en sak som jag längtar till nå fruktansvärt, å det är nästa helg! fatta vilken underbar helg vi ska ha!
    Alla tjejkompisar ska upp till Evas stuga. Äta jätte god mat, ha dunder mysigt och bara ha det bra. Oj oj va vi kommer surra! Alla 8 (förhoppningsvis) ska samlas. Vi har varit vänner i typ 11 år tror jag att det är. Hållt ihop i vått och torrt. Ett helt underbart tjejgäng har vi ♥  Älskar dom sååååå ♥

    Tjingeling!

    MVC

    Ja idag ska man dit på koll. Det är ju bara att hålla tummarna på att man inte gått upp alltför mycket. Då är ju denna dag förstörd. Sen får jag börja gå varannan vecka. Otroligt egentligen, kommer väl bara säga pang så är pyret ute hos oss. Blir ju nästan nervös. Är så dålig på att hantera smärta :( Kommer skrämma slag på Mikael. Men ut ska dom ju! Nu ska jag ta och fixa till en frukost/lunch. Slarvar så hemskt med maten. Inte bra! Prövade att göra en smoothie igår. Men hel kär blev jag inte :p

    Aj aj aj

    Suck :( Ännu en helvetes natt. Fast inatt har de varit ännu värre! Smärtan är otrolig. Å Mikael sa imorse att de blir väl bara värre och värre nu. Då ville jag bara gråta! Tog mig knappt från bilen och in nyss. Å de handlar alltså om typ 20 m. Hur tusan ska detta gå på lördag? Å på tal om lördag, så kom Mikael hem igår kväll å sa att Kerstin (svärmor) prompt skulle betala barnvagnen. Gärna för mig sa jag. Fasen så snällt! Nu kanske kanske ja kan få min efterlängtade dator istället. Hoppas hoppas!

    Stina!

    Min kära Stina har ju anlänt på jobbet igen. Men oturligt nog så är man ju inte där. Men en hel del lunch dejter lär vi hinna avverka :) Hon är så himla go och rolig den människan! Nu har hon fått tagit över en del av mina arbetsuppgifter. Va och hälsade på idag och lånade ut mina hörselkåpor till henne. Så hon slipper lyssna på snubbarnas tråkiga surr... Skratt! Å snart lär hon ju va lika duktig som jag på att stifta ihop 3 kablar! Stor kram till Monkey Schtaijna ;)

    Mitt jobb

    ja en del har ju undrat va jag har sysslat med om dagarna då jag jobbade. De är som jag och två snubbar till som gör hela el stammen så att säga. Kan låta ganska lättsamt men icket. Man måste lyfta kabelrullar som väger mellan 30-40 kg. Å varje kabelhärva man gör klart (ca 15 om dagen) väger även 15 kg styck i snitt. Sen kan man få stå en hel dag vilket är väldigt tungsamt då man har ont! Så inte är konstigt att man blivit sjukskriven! Går ju inte bli omplacerad heller :p

    Myyys

    Har tänt några ljus, tagit en kopp glögg och bara njuter. Kollar på Vänner. Min absoluta favorit serie :) Mina älsklingar har farit upp på berget på en snabb visit så grabbarna grus får leka lite. Melvin tycker så mycket om Viktor! Själv ska jag softa en stund till innan jag tar itu med tvätten som aldrig verkar ta slut :p Och ikväll äre ju GA :) Ska försöka hålla mig vaken så jag kan se de!

    Ett måste

    ja denna lilla vodoo doll skulle jag verkligen behöva i mitt kök!
    För klantigare människa då det gäller bakning och matlagning får man leta efter! Så jag tävlar om detta hos Bantarbritta


    Tävling

    Hittade denna tävling och jag vill sååå gärna ha denna filt som Linda gjort  www.alskadebarnochljuvligating.blogspot.com Tävlingen hitta du på www.mittlivplandet.blogspot.com


    Vill ha

    Älskar ljuslyktor och denna vill jag ha till stugan i sallsjön! Skulle passa perfekt



    Tävlingen hittar du hos www.annasskattkammare.blogspot.com

    Bråk och tjafs =(

    Har bråkat och ringt och tjafsat med försäkringskassan nu ända sen jag blev sjukskriven. Det tar på krafterna och humöret sviktar! Pengar måste man ha men dom drar ut på det hela tiden. Alltid äre nått som dyker upp. Är så less. Önskar att jag kunde skita i allt men va ska jag då leva av?? Mikael ställer ju upp nog mycket som det är.
    Men nu har jag varit till min chef och han skulle ringa dit och fråga va dom håller på med. Så jag hoppas det ordnar sig snart och att jag får mina pengar någon gång!!!!

     

    Känner mig gråhårig och gammal just nu =( Å villrådig!


    FILMER =)

    Ja idag så har fyra av fem filmer kommit. Mamma Mia saknas! Längtar tills den kommer. Blev hel såld på den!



    Men det blev två filmer till Melvin som han ska få i julklapp (han älskar filmer) en Nina och Malin film =) Å en tjej film! Mikael blev utan! Men tror inte han lider!

    Kanske det blir The Mist nästa vecka då go svägerskan ska bju på mat! Skulle ju som sitta bra det!


    Fix och trix

    Har fått tillbaka vissa bilder iaf! Vet nu vad jag gjort för fel och det kommer inte upprepas =p
    Man är ju verkligen en fena på sånt här!

    Ska snart hämta Melvin. Får se va man hittar på idag/kväll.
    Lär nog bli ett besök hos mamma på bibblan. Hon jobbar kväll så då brukar vi fara dit och låna filmer och böcker!

    Har ju noll ork och motivation just nu! Vet inte va det är med mig.

    Ska kolla igenom lite bebis kläder iaf! Å leta spjälsängs skyddet. Bara för att fördriva tiden lite!

    Trötter

    Ja ikväll är jag verkligen en tröttis. Har inte gjort något vettigt alls. Bara legat på soffan och känt på bebisens sparkar :) Druckit en mugg glögg. Mums. Svärfar och Asterix va förbi en sväng till Melvins stora glädje! Kanske min kära svägerska är snäll å lånar ut sin dator imorron så jag kan fixa så man kan se korten igen ;) puss på Malin :) Nej nu ska man hoppa i en dusch å sen krypa ner under täcket med min darling! Gosigt värre. Natti natti från mig till er som tittar in

    Men vaaad?

    Varför syns inte bilderna jag lägger upp ibland? Jag och datorer går ju tusan inte ihop. Må väl försöka fixa de där vid ett senare tillfälle. Men shit så irriterad jag blir! Aja, ska glutta lite på tv:n innan jag börjar med maten! Melvin spelar tv spel för fullt. Skönt att bara slappa lite! Såna dagar och kvällar behövs. Får se om vi drar på badhuset imorron kväll. Det är ju sista veckan de är varmbad. Sen blire kallt igen, brrr!

    Miro!

    Min kära mor snabb läste igenom min blogg i helgen. Å hon tyckte ju att jag kunde lägga ut ett kort på hennes hund Miro oxå. Så för henne så kommer här ett kort på hår tussen Miro




    Här ligger han uppe i stugan och vilar! Blir ju ganska ruschigt för en liten hund då det är folk överallt.

    Mitt träd!

    Nu har jag varit hos Victoria och tok surrat! Undra om hennes öron trillade av då jag for??
    Men nu är iaf mitt träd hämtat



    kommer göra sig bra hemma hos oss!

    Har gett Asterix lite käk så nu ska vi ut och rasta honom innan vi beger oss hemåt igen!
    Ikväll ska Mikael få sin favvo mat! Själv tror jag att det blir så avancerat som en gröt tallrik till Ninuz för jag är allergisk mot korv just nu! Bjäk!!!!

    Annars så händer det inte så mycket just idag. Lunchen med kära mor va gick bra den oxå. Önskar bara att jag kunde ta en lång och härlig promenad. Men men...... That´s life!

    Good morning sunshines

    Nu har man varit med Melvin till skolan. Ska lägga mig och vila ett tag till. Har verkligen sovit dåligt inatt. Upp å pinkat hur många gånger som helst. Och de börjar bli svårt att hitta en bra sov position. Magen är som i vägen :p Kl 11.20 äre dax för lunch med mami. Sen hämta trädet hos Victoria. Sen äre bara att hämta herr skrutt unge på skolan! De känns som de kan bli en riktigt bra dag idag :) Bara jag får vila ögonen lite så! Tjingeling så länge gott folk...

    Fullt ös

    Äre på Melvin för jämnan :) Ikväll har han varit på innebandyträning. Sen bakade vi mer chokladbollar, för dom vi gjorde i torsdag tog slut som smör i solsken. Men nu sover grabben sött, redo för en ny dag! Imorron ska jag till Victoria och hämta min svarta "ljusstake" som jag beställt med henne från Jotex. Jag hoppas jag blir nöjd :) Men de tror jag nog. Kommer göra sig bra på en ny byrå som ska inhandlas på ikea till vårat sovrum. Nej nu ska jag hoppa i badet. Lovely. Trevlig kväll!

    Film tajm!!!

    Japp, då va det dax igen! En rysare ligger och väntar på oss!
    Sen hämta busen och hem å laga mat!
    Men va tusan man ska laga för nått, det vet jag inte. En godare köttgryta kanske!
    Får ha gubben hemma denna vecka oxå, men sen börjar han jobba i umeå igen =( Snyft!

    Nej nu väntar Malla och film!!

    So long

    Utmaning!

    Har fått en utmaning av www.sannasuppner.blogg.se

    Regler:

    Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
    Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
    Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
    Låt dem veta att dom blivit utmanade genom att skriva en kommentar till dem.


    7 saker om mig:

    * Starkt mobil beroende
    * Mörkrädd
    * Enbart huslig då man har en "bulle i ugnen"
    * Coca Cola beroende
    * Blir lätt irriterad (iaf just nu)
    * Tycker inte om att vara ovän med folk
    * LAT!

    Jag utmanar dom som känner för det =)

    Klippning!

    Efter en god middag hemma hos mamma och pappa så tog mamma fram trimmern. Melvin skulle bli klippt! Å han blir ju sååå stilig då han är nyklippt!

     

    Den läskiga tatueringen som han har på halsen går fasen inte bort! Han lär ju ha skrämt en och en annan på skolan idag!


    Halloween =)

    Ja det va en tok trevlig dag och kväll! På dagen va jag ut med Melvin och gick en tur i skogen. Letade lite kottar. Karlarna högg ved och eldade upp badtunnan! Va ju helt underbart väder! Tråkigt nog så orkar jag ju inte va ute och gå så mycket! Dumma smärta!

    På eftermiddagen började kära mor med maten och jag dekorerade lite och fixade till Melvin.

          

    Blev jätte fint och stämningsfullt!



    Hmmm, vilken söt pojke jag har!

    Efter vi ätit ALL den goda maten så va det dax för skatt jakt!

       

    Melvin sprang mellan husen och hämtade skatt kartor och vi andra va hack i häl! Till slut hittade han ett stort paket fyllt med leksaker! Uppskattat av grabben!

    Sen plumsade alla i "köttgrytan", utom jag då förstås!

       

    Medans pojkarna badade vidare så fixade jag grönsaker och dipp! Min stora favorit just nu!



    Å bra mycket nyttigare än chips och godis!

    Sen däckade vi alla! Trötta som tusan efter en härlig dag och kväll!

    Fredagen!

    Ja då drog vi upp över! Helt underbart! Det är så underbart mysigt att vara där uppe! Mamam tar hand om en och man bara softar!



    Våran stuga!

    På kvällen gjorde jag och mamma oss fina



    Fick middag hos farmor och farfar. Sen myste vi resten av kvällen!

    Torsdag kväll!

    ja som sagt så bakade jag och Melvin chokladbollar  på kvällen =) Vart super goda bollar!

                 





    Sen kollade vi på Astrid Lindgrens Jul och smakade på våra bakverk! Skiiit mysigt!

    Sen kom jag på att en ansiktmask måste göras =) Å färgning av ögonbryn innan man skulle hopp i säng! Melvin fick sig ett gott skratt iaf!



    Det jävlas!

    Skulle lägga in massa bilder från i torsdags fram till iigår kväll men mamma å pappas dator vill inte leka med mig så jag får göra ett nytt försök imorron!
    Vi har då haft en kanon helg! Helt underbart! Kom hem idag och då for vi till svärmor och svärfar och kollade in så alla saker till spjälsängen fanns på plats! Å som tur va så fanns det!
    Längtar tills man får börja inreda bebbens rum!

    Nu har även Melvin blivit snaggad. Kort hårig och stilig. Kort kommer imorron! Trevlig kväll på er


    RSS 2.0