LESS!!!

Ja nu är jag dyng less på denna blogg design. Tråkig som F*N. Å totalt värdelös är man ju själv på att fixa sånt! Vet ju inte hur man gör. Det känns som jag har den tråkigaste bloggen ever!
Måste hitta någon som kan hjälpa mig!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Du det är ju innehållet och inte utseende som är det viktiga med bloggen - precis som med människor! :-)

2009-01-20 @ 15:58:20
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Vendela

Instämmer med Therese!

2009-01-20 @ 17:11:53
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Tomas

Vad kul att du kikat in! :-) Har faktiskt tittat in här någongång emellanåt också men jag har ju varit så dålig på att kommentera innan jag själv föll i träsket, eller vad man nu ska kalla detta. :-) Hoppas allt är bra med dig och magen, det är snart dags nu va?

2009-01-20 @ 17:54:43
URL: http://toomaas.blogg.se/
Postat av: Malin

Det har gått bra att jobba idag! Men det var en seg dag och var inte alls så insperead att träna efteråt. Jodu, nu börjar grabben din att bli riktigt stor! Duktig han varit som gått hela vägen hem från skolan och halva vägen hem själv dessutom! =) Då förtjänar ni myspys! ;) jag och Asterix ha varit ute och skottat snö nu, men nu är han ute på promenad såklart :p Kram kram

2009-01-20 @ 19:24:57
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag har också släkt som är besatt av allt vad vikt heter. Men än så har ingen utav dom kommenterat hur man ser ut nu! Tack gode gud. Om denne människa nämner något mer får du säga att det är övergående;) För mycket kommer ju försvinna när du väl ploppat ut bäbisen, vilket är snart:) Allt bara bra här i magen, men jag har så jädra mycket sammandragningar. Här om natten trodde jag nästan att den skulle komma ut. Otrevligt.

2009-01-20 @ 19:38:09
URL: http://evatuss.zoomin.se
Postat av: camilla

Jag tycker att din blogg är fin som den är men om du absolut vill styla om den så kan du länka från min sida till ex Vita knutar. Längst upp i vä hörn på hennes blogg så finns en "klicklänk" till en sida där man kan fixa sånt.

Hoppas att du och magen mår bra, det är verkligen nära nu...kan tänka mig att det börjar bli lite jobbigt. Har själv aldrig varit gravid så länge med nån av mina grabbar av vissa anledningar. Om vi inte höres nåt innan så vill jag önska dig lycka till. Kram kram

2009-01-21 @ 08:35:49
URL: http://ulriksfors.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0