Kallt som f*n!

Tur man inte behöver sticka ut näsan idag! Har det så bra härinne idag!
Bakade 18 semelbullar igår så jag tänkte fortsätta baka idag! Men det fattas vissa ingredienser så jag måste invänta M som har bilen. För en promenad upp byn kommer INTE att ske! För jag har inte ens en jacka som man kan stänga igen!

Börjar bli smått less på denna mage och mina gigantiskt svullna fingrar och fötter! Obehagligt! Å att få sova om nätterna är ju inte ens att tänka på! Men snart så kommer förhoppningsvis bebisen! Återstår att se om det blir ett januari eller februari barn!

Annars blire bara en lugn dag! Lite små fix och städning står på listan! Kolla igenom BB väskan så jag har med allt som jag vill ha med. Laga nå arbetsbyxor åt M, städa i Melvins rum å byta sängkläder!
Han kommer ju snart hem igen min lilla älskling! LÄNGTAR!!

Iår är det första året som det inte är jag som följer med han på julgransplundringen! Alla andra år har han alltid varit hos mig! Så iår är det första gången jag "missar" det på 6 år.

Ska koka massa potatis oxå för imorron blire kroppkakor! Å M har bjudit hit sin mormor =p Så det är ju bara att hålla tummarna på att dom blir goda! Annars får man ju ställa sig i skamvrån å beställa en pizza istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0