Det jag saknar!

Nu när jag ändrat min kost och livsstil så är det egentligen bara en sak som jag tycker är väldigt jobbigt att va utan! Nämligen:



MACKOR!!! Älskar mackor i alla dess former! Men mjukt ska det va!
Äter visserligen finn crisp ibland men dom kommer inte ens i närheten av dessa godsaker!

Folk kan äta chips, ostkrokar, godis, kakor och det går bra att avstå.
Men mackor... Där är min svaga punkt!!!

Vad saknar just du??


Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Ja, jag saknar ju inget sedan jag insett att dieter inte är för mig (men veta fasike nom träning är det heller, i dag tog det emot rejält...), utan vill kunna äta allt fast med måtta... För när jag körde GI/LCHF blev jag med besatt av tanken på en god macka/baugett eller en krämig pasta ;-P Av det jag testat har därför Vikt Väktarna varit bäst, då man där kan äta precis allt, men med just måtta och vid väl valda tillfällen och/eller kompensera med mer motion.

Dock har jag följt en mängd bloggar där de som skriver kör lchf, å det finns tydligen en hel del recept på bröd så googla så att du kan få dig en macka!!! Jag tror Mamma Russin och 56 kg har sådana recept... Å även Erika/Tallbaka tipsade om nått bröd om jag minns rätt. Försök hitta nått som kan stilla brödsuget på ett bra sätt :-D Så fixar du detta GALANT!!! <3

KRAM

2012-05-10 @ 09:06:12
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Erika

Nina! Prova LCHF-brödet jag har lagt ut på bloggen!

Tydligen så har Ica maxi nå´t LCHF-bröd, ska kolla på det då jag åker till stan nästa gång! Förmodligen har dom väl sprängt in massa skit i det åsså kallar dom det LCHF, men är ju värt å kolla iaf för man blir ju less på å äta samma bröd hela tiden! :)

2012-05-10 @ 09:30:54
URL: http://tallbacka.blogg.se/
Postat av: Åsa

Oooo ja, jag är som Du, mackor is the life :D



Visst finns det LCHF bröd som Du blivit tipsat om men men för mig som är allergisk är det ju totalt kört med mandelmjöl å det ska vara nötter i allt bakverk som heter LCHF.

2012-05-10 @ 10:15:58
URL: http://mammasgullunge.blogg.se/
Postat av: Miranda

Jag går inte på någon diet, men jag tänker mig för vad jag stoppar i mig och har börjat ta mindre potioner. Det går sakta och nu då jag har varit sjuk har jag inte motionerat som vanligt. Trots det är det 8 kilo borta sen jul, men det finns mera att ta av. Som jag skrev förut, så är det bättre att det går sakta. Någon godisgris är jag inte (fastän det kan slink ned nåt gott då jag blir bjuden på det hos vänner) och mackor kan jag vara utan, skulle det vara något riktigt speciellt, jag då är det väl färsk krabba, men den kan man ju äta utan att bli fet, men den är SÅ svår att få tag på :-D Vi får ju från Norge lite då o då, då KE kommer hem för att jaga, så ibland har vi tur =)Ha en bra dag!

2012-05-10 @ 13:56:11
URL: http://www.nogg.se/fjellripa
Postat av: Petra-tvillingmamma

Åh ja mackor är verkligen gott! =)



Jag har inte ändrat min kost och skulle inte vilja göra det heller. Dock ska jag skära ner på alla godsaker! (godis osv)

2012-05-10 @ 19:16:04
URL: http://petratvillingmamma.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Du din luring, åt lunch med svärmor på fiket i dag å ja du kan ju gissa vad det blev?! MACKA fniss Den där bilden var sååå frestande ;-P Å så lyser solen, härligt! Hoppas det håller i sig även tills i morgon. Ha nu en fin och mysig kväll, kram kram!

2012-05-10 @ 19:18:24
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Petra-tvillingmamma

Jag tror jag kommer att älska den! =)

Är ju jätte bra för den som inte kan ta sig iväg !

2012-05-10 @ 20:05:34
URL: http://petratvillingmamma.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim & Belle

Men hörru.. äter du en proteinrik soppa (Kanske på kyckling, kryddor, redning: mosad keso och Formula 3 proteinet m.m) så kan du absolut ta en macka till! Välj gärna fullkornsbröd då :)



Och finn crisp skulle jag skippa! :)



Då förstår jag att du hinner träna. Och du är ju superduktig! Bara tuta & köra :)

Hittade du ngn räktoast?

Det mesta går ju att byta mot keso etc..



Hoppas ni haft en fin dag =)

Många kramar

2012-05-10 @ 22:56:46
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Josefina - STOR BLIR LITEN

SV: åh tack goa du!! :) jag älskar också mackor, det är så jäkla gott!! men jag har inte ätit det på evigheter.... ;) känns bra! kramar

2012-05-10 @ 23:04:16
URL: http://storblirliten.blogg.se/
Postat av: Angie

Det jag saknar mest är choklad, vanlig ljus underbar choklad! Unnar mig LITE någon gång ibland, men skulle lätt kunna äta det dagligen. :/

2012-05-11 @ 07:08:24
URL: http://iwontquit.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Morron i stugan! Hoppas ni får sovmorgon efter den sena kvällen... Å mysigt med picnic, börjar ju vara väder för det, älskar den tiden på året då man kan sitta ute å ta en kaffe medan ungarna leker å stojjar :-D Hoppas du får en fin fin fredag <3 KRAM

2012-05-11 @ 07:17:55
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Så skönt med en sådan sovmorron :-D här är jag seg till tusen, måste nog ut å få luft på lunchen, men sedan är det ju näääästan helg så när på några timmar, å då väntar grillfest hossvägerska å svåger som ska invigamonstergrillen, det ser vi fram emot :-D KRAM

2012-05-11 @ 10:00:40
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0