Kritik...

Inte för att man ska bry sig egentligen...
Men tycker inte om att få höra illa om min blogg...
Tydligen ska min blogg va det STORA samtalsämnet på denna by??? Que???
Och att jag lägger ut så mycket kort på kläder???
Ajja, är då väldigt nöjd över att jag satt lösenord på bloggen!
För nu slipper dom ju läsa min hemska blogg!
Det värsta är ju att det är en rätt så närstående människa som uttyckt sig så här bakom min rygg...
Nej men nu släpper jag det där!
Ska inte ödsla energi på sånt!

                                                 

Haha!!! Beavis & Butthead moonar för att visa min irritation ;-)


Vi va ju badet idag! Och det är så härligt att bada då det är varmbad! Å man får träffa andra mammor oxå =) och deras små sötnosar!

En nybadad Sam! Tänk att man älska ett barn så mycket?? Otroligt va mycket kärlek som ryms i ett hjärta!
Goa Samuraj!!!

Ikväll så va vi och hälsade på min goa & gravida vän Victoria. Hon skulle låna min Panduro katalog så hon oxå kan va med och pyssla en kväll framöver! Titta in deras nyrenoverade badrum! Jisses va fint!
Och vi prata massa bebissnack oxå! Är så glad att det är så många runt omkring mig som ska ha barn! Så mysigt och glädjande!

Man blir så sugen på att hitta sig ett hus! Även fast det är lättsamt att bo i lägenhet och jag trivs kanon bra här men ett eget hus är ju drömmen!

Nu blire till att sova! I vanliga fall så brukar ju Mikael komma hem på torsdagar men han kommer inte hem förrän imorron eftermiddag!
Imorron blir det städning och kanske att man snor ihop en kaka tills distriktsköterskan Birgitta kommer på besök!

Natti natti!


Kommentarer
Postat av: sara

Amen vad är det för korkade människor!!

Hoppas du inte ödslar mer tid på att lyssna på sådana dumheter.

Din blogg är en underbar,kärleksfull,mysig blogg. Och de som tycker annorlunda är nog bara avundsjuka.



Ja dessa goa bebisar. Jag fick gosa med en liten 1 månaders kille idag. En på mitt jobb som blivit mamma. Man blir ju rent bebissjuk :)

Natti natti

2009-10-01 @ 23:28:13
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
Postat av: Kia

Vet hur de känns när man får höra sådant!

Men men, bara att skaka av dej det. Du vet ju nu vilka som läser din blogg! :)

Kram kram

2009-10-02 @ 07:36:10
URL: http://4barnsmamma.blogspot.com
Postat av: Therese - Lurans blogg

Meeen gud så dum, blir så arg å anar historien bakom... Blä! Men släpp det, vi andra gillar ju din blogg :-9 Såg ut att ha varit en fin dag i går med bad å besök hos victoria, läääängtar så till vår pysselkväll!!! Dessutom måste vi ju dra ihop en massa tjejer å ha en glöggkväll, har pratat lsöte med Jenny B, Susanne, Victoria, Malla, Camilla, Enlin, Jenny F åhhh så säkert någon fler som jag glömt, Eva å Martina för tusan åsså du med självkalrt om du har lust, å Emma M :-) Tänkte vi kanske kudne träffas hos mig i november innan julhysterin dar igång å dricka lite glögg och snacka strunt så kan vi kanske ta med lite hembakt å ha ett litet knytis fika - vore skoj! Eller vad tror du? Hoppas du får en fin dag, trevlig helg! Kram kram

2009-10-02 @ 07:48:18
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Jenni

Herregud! Men håller med Therese, vi är ju övervägande många som gillar din blogg!

Och bilder på kläder, du lägger väl inte upp fler än någon annan gör, sen är det ju din blogg så du lägger väl upp bilder på vad du vill?! ;-)



På jobbfronten står det rätt så stilla, de har ringt från hemtjänsten så får väl se vad det blir. Sen har jag sökt en tjänst i Vilhelmina också.

Ganska skönt att gå hemma så jag klagar inte...bara dumt att dagarna inte räcker för evigt :-)



Kram

2009-10-02 @ 08:43:33
URL: http://sananaolillebror.blogg.se/
Postat av: Veronica

Siket snicksnack! Din blogg är ju urmysig med en massa kärlek å glädje i ju!!!



Japp, jag är tupperware konsulent. Vill du ha party ;)

2009-10-02 @ 09:25:08
URL: http://veraw.blogg.se/
Postat av: marie

Inget att lyssna på.....



Jag gillar dej o din blogg!!

Ha en skön helg! Kram

2009-10-02 @ 09:33:24
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/
Postat av: Vanja

Drygt med skitsnack..håller med föregående talare...inget att lyssna på! Trevlig Helg :) kram.

2009-10-02 @ 09:52:22
Postat av: Malin

Ja, du ser där!! SKITSNACK är vad det är! och du skiter i både det och henne! För vi är många många som tycker om din blogg vännen! Men jag vet hur irriterad du är! Jag är lika irriterad som du =/

Men nu skakar du av dej det och fortsätter att skriva vad du vill och lägga upp vad du vill! Sen kan du vara så nöjd över att ha lösenord på bloggen! Det dröjer nog inte länge förrän det kommer ett lösen på min oxå!



Stora kramar!

2009-10-02 @ 10:05:35
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: ´Bus

Suck!

Trist är det när folk inte kan hitta på annat än att trycka ner på andra. Men du...strunta i dom för vi som är på besök hos dig är iaf nöjda.

Vilken härlig dag ni hade. Bad är alltid skoj, jag är tyvärr dålig på att ta mig till badhuset.:(

Så du har en liten Star Wars fantast du med? Tårtan?Man får trolla lite med marsipan och sugarpaste så brukar det ordna sig ,fniss. Barn brukar vara nöjd med det mesta ;P Må så gott. Kram till er

ps, jag vet inte om nåt pass just nu men kanske blir det nåt framöver. Du får väl ta en tripp neröver ;)

2009-10-02 @ 10:59:14
URL: http://ulriksfors.blogspot.com
Postat av: Veronica

Nu under hösten så har de massor med roliga erbjudanden hela tiden, så kolla ut en vecka som passar dej så talar jag om sen hur det funkar för mej. Tisdagar å torsdagar är jag nästan alltid upptagen med träningar (gympan här å tjejernas simträning) Men annars är det bara jobbet som kan va ivägen =) KRAM!

2009-10-02 @ 11:21:09
URL: http://veraw.blogg.se/
Postat av: sara

Hallå hallå :)

Hur har ni det där uppe i norr idag? Här var värsta hagelstormen imorse och kallt som bara den. Inte alls skönt :(

Har mest tagit det lugnt idag. Grey´s och en massa tårar först och sen ett långt varmt bad. Underbart att vara hemma själv ibland. Ikväll ska vi hem till mamma, tror det blir kinamat till middag. Mumsigt!

Hoppas du får en fin fredag med familjen. Många kramar

2009-10-02 @ 11:36:01
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
Postat av: Vendela

MEn vad 17 är det jag läser?? Jag blir så irriterad på folk som snackar skit bakom ryggen!! och det är bara hederlig svensk avundsjuka! Du har en superbra blogg och lova att du inte bryr dig en millimeter om de där skitsnackarna!!



Stora kramen till dig!

2009-10-02 @ 11:46:35
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Emma Blemma

Bryr dig inte om vad folk pratar... Man hör så mycket skit snack jämt tycker jag! Men du har ju lösen nu... Bra det! :) Jag vill oxå ha hus! :) Ha en skööön helg! Jag gör snart helg ja! Jippi! Kram

2009-10-02 @ 12:01:25
Postat av: Linda

Men det var det dummaste jag hört... JAG och många fler gillar din blogg.



Angående Dollars så hittatde jag en jättefin oljelykta. Den gick på 200 pix, har den ute på altan och den var så himla snygg. Ångrar bara att jag inte köpte två mindre som jag skulle ha utanför gårdsbutiken. Får se om det är nån som ska dit framöver så kanske man kan få tag i dom iaf. Kändes lite drygt att köra dit igen. Annars så blev det sånt där vanligt krafs. Badskumsfigurer till barnen, glas, (glasen går ofta sönder här hemma) glödlampor och sånt där bra och ha grejor.



Hoppas att ni får en fin helg!!



Kram kram

2009-10-02 @ 13:18:23
URL: http://lertorp.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja vissa kan visst anmärka på allt bara för att ha något att snacka om, inget att bry sig om men det är vansinnigt svårt att bara skaka av sig. Det känns himla skönt med lösenord för egen del också, helst nu när jag vet hur statistiken sett ut och hur många som bett om lösenordet.



Nä det gick inge vidare för Janne att få med sig Mikael, kanske får fler killar fara iväg samtidigt med ungarna ;-)



Kram

2009-10-02 @ 13:32:52
URL: http://idasusanne.blogg.se/
Postat av: Erika

Tycker verkligen inte att du bloggar särskilt mkt om kläder må jag då säga! Det är väl den välkända svenska avundsjukan som gör sig påmind?!Strunta i det bara!! Jag lägger oxå lösen på bloggen nu! Kram

2009-10-02 @ 15:27:25
URL: http://tallbacka.blogg.se/
Postat av: Therese

Jajemän, en fin fin dag, jobbar ju dels kort dg, dels hann jag hälsa på jennie och elin en sväng, alltid trevligt å få surr lite, å vi spånade lite mer, så näst sista eller sista helgen i nov borde kanske bli bra för glöggkväll, vore ju kul om så många som möjligt kunde :-) Hoppas ni har en bra kväll, vi har fredagsmys med snarra vi, plus middag på laguna :-/ I morgon blir det nog shopping i v-mina, bla overall till svea, talle nhade billiga Didriksson. Ha en mysig kväll nu, kram kram!

2009-10-02 @ 18:22:09
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Linda

Länge sen jag lämnade en kommentar men nu känner jag att det är dags. Fy vilket skit prat. Jag gillar din blogg jätte mycket å det är vi ju många som gör. Det är väl någon som är avis på din fina blogg, tror du inte det? Synd att det inte blev något bad för oss igår men Tilly var inte riktigt på humör. Kanske tänderna som spökar. Tycker vi ska träffas i veckan och luncha lite, bra idé va? Tusen kramar till dig min vän. Ha en fin helg.

2009-10-02 @ 19:32:51
Postat av: sara

God morgon

Hoppas du vaknar upp till en fin lördag. Jag är kall och blöt :( Var ute en snabbis med Hubbe, men blev dyngblöt. Inget kul väder alls idag.¨Så det blir till att vara inne idag.

Ja, det var inte dumt med Kinamat igår. Det är verkligen en fördel ibland att bo som man gör. Utbudet i Malmö är ju gigantiskt när det gäller mat. Mumsigt ;)

Hörde att ni ska få en massa snö däruppe i norr i helgen. Usch, lider med er. Det ska ju inte vara vinter redan.

Ha en bra lördag, många kramar

2009-10-03 @ 09:33:52
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
Postat av: Therese

Tjingeling damen! Du MÅSTE få barnvakt, annars så får han följa med :-) Vi har just kommit hem från storshopping, blev både overall, mössa och två vantar plus vinterkängor för 500 kr... urk... bra kvalite och lätt att ta på... men kostar det så smakar det att klä dett små. Tur att sävärmor bidrog med en 1000-ing, dett är ju guld värt en sådan gång!!! Nepp, nu ska jag röja det sista med tvätten och sedan ta å baka och fixa lite lax till middagen. Kram kram till dig och killarna!

2009-10-03 @ 12:47:26
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Petra

Men vännen då!

Skit i vad alla säger!! Din blogg e jätte bra och helt underbar! Och de e alltid ngn som ska snacka så e de alltid! Sjukt jag vet. MEn vissa e sådana. Men oftast e de dom som snackar som e avundsjuka bara. Jag menar varför annars bry sig?

Jag står på din sida. JAg älskar din blogg.

Fortsätt med de du gör.

Massa kramar

2009-10-04 @ 19:55:40
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Denise

Nämen ! vad är det jag läser !! Att folk orkar hålla på... om personen nu tycker så illa om din blogg så kan ju personen helt enkelt ge f*n i att läsa den bara... svårare än så är det inte.



Ta inte åt dig,strunta i det bara,hon är inte värd att ödsla energi på.



Kram kram

2009-10-12 @ 00:26:46
URL: http://dessansvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0