Nu är bollen i rullning...

Ja eller va man nu brukar säga...

Nu har jag börjat virka mina mormors rutor. Det blev grått och vitt!

Skit kul att ha börjat virka igen! Synd bara att Sam inte tycker detsamma ;-)

Det roliga är att jag har inte virkat på 8-9 år men det satt som i ryggmärgen =)

Har ju även fått min svägerska att börja virka! Hon va väldigt lättlärd!

Ikväll har jag även sysslat med detta:

 

Dom första julklapparna är nu inslagna!

Älskar att slå in julklappar! Sånt kan jag hålla på med en hel kväll. Önskar bara att snön kunde komma och några minus grader! För nu börjar julkänslorna som smått smyga sig på...

Glögg i lördags kväll, slå in julklappar, mitt paket från H&M som innehöll en julkudde, julservetter och siffrorna 1-4 i filtmaterial. Panduro paketet som innehöll julklappspapper, snören, tags och massa annat kul! Det tar sig!

Mitt senaste Tradera fynd! Like it alot!


Imorron ska jag ner och väga min guldklimp! Alltid spännande att se hur mycket han gått upp!
Tänk att han snart är 10 månader!
 

 


Kommentarer
Postat av: Sockenvägens Söta

Morron! å tack för gratulationen, vi fick en riktig myskväll .-) Å jämarns så du legat i, kanonfina mormorsrutor ju! Även jag har börjat slå in paket, men saknar snön .-/ När passar pysselkvällen förresten, vantar ju bara på att ni ska bestämma, för jag vill pyssla nuuuu! Kram

2009-11-18 @ 08:02:13
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jag håller inte med! Det är så roligt att läsa din blogg! De e så mkt värme i den!! Så jag tycker nog att du ska kombinera!!

Ja, börja ragga lite! På fredag så kommer jag med prylarna ni redan köpt!! =)

Ha en bra dag!!

2009-11-18 @ 08:29:59
URL: http://veraw.blogg.se/
Postat av: Jenni

Jag kommer gärna på måndag, förutsatt att jag inte jobbar!



Vad duktig du är, de blir jättefina dina mormorsrutor. Ska det bli ett överkast eller? Jag provade ett tag sedan att virka mormorsrutor men jag tycker inte jag fick till det.

Måste nog ta och prova igen när jag blivit less på att göra figurer :-)



Jag har inte börjat slå in julklapparna ännu, jag har inte gömt dem särskilt bra heller så bäst där hittar nog barnen en massa leksaker. Får nog ta och sätta igång med paketinslagningen, skulle bara beställt lite prylar från Panduro...är frakten dyr förresten?



Ha det så bra du kan i det här skitvädret! ;-)



Kram

2009-11-18 @ 11:49:14
URL: http://sananaolillebror.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ja de är så skönt att få komma hem till mamma och pappa. Träffar dom så sällan även fast dom bara bor 4 mil här ifrån. Men när man inte ha körkort är de svårt att ta sig dit när man känner för det. Skönt att du får hem din mamma och pappa nu. Ja de kan jag förstå att de är jobbigt. Man vill ju att dom ska somna i tid på kvällen så man kan få egen liten tid. Men som du skriver de är rart med barn :) Haha, ja jag funderar också på om grannarna tror att jag håller på slå ihjäl Liam när han väl sätter igång. Han gall skriker på kvällarna nu innan han ska sova. Helt otröstlig pojken. Men de är väl nån period antar jag. Vi va också på BVC imorse. De är alltid spännande å se hur mycke som väger. Måste få fråga, när är Sam född? Jag och Mimmi satt och prata om vilka som är född detta år, men då blev vi osäker när de gäller Sam.

Kram på er!

2009-11-18 @ 12:38:18
URL: http://angelicanorlander.blogg.se/
Postat av: sara

Jag som trodde ni hade en massa snö redan...

Här är full storm idag och regn, inte alls kul :(

Så skönt att ha fixat ett par julklappar redan. För mig känns julen fortfarande århundrade bort, hoppas julkänslan vill infinna sig till advent iallfall

2009-11-18 @ 17:16:34
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
Postat av: Ida

Om jag är hemma på måndag så kommer jag förbi :-) men det brukar aldrig slå fel att det blir jobb om man har något inplanerat.



Virka har jag också testat på men jag fattar ingenting, en enda lång rad med luftmaskor (om det heter det) det är vad jag får till, kanske finns någon bra nybörjarbok man kan låna :-)

2009-11-18 @ 18:23:40
URL: http://idasusanne.blogg.se/
Postat av: Vendela

Shit vad duktig du är!! Det kommer ju bli jättefint - för visst är det ett överkast det ska bli??



Ni är så himla pyssliga och kreativa i Dorotea - är det något i luften där? skratt



och du har redan fått ihop lite julklappar, det var inte illa. Har inte börjat med mina än, det enda som är så gott som klart är småklapparna till Olivias adventskalender så dem ska jag snart börja slå in :-)



Många kramar

2009-11-18 @ 19:15:05
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Linda

Oj vad du är duktig på "rutorna". Man blir nästan sugen på att prova igen. Jag var ingen hejare på att göra sånna när jag gick i skolan. Antingen blev de för lösa eller för hårda. :)



Tack för inbjudan och jag kommer nog om det inte inträffar ngt annat. Hade planer på att vaccinera oss idag och jag har drömt mardrömmar om det hela natten. Jisses vilket äventyr det var... Ha en fin dag!!

Kram kram



Ps Ordet blev kanon på tavellisten i hallen Ds

2009-11-19 @ 07:55:19
URL: http://lertorp.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

JAaa! Vad bra, ska vi boka en kväll till veckan då? Behöver väl inte vara något avancerat, en slät kopp glögg, pyssel eller mormorsrutor om man vill ;-) Å lite surr?! Hör di med vickan å Malla? Så spikar vi helt enkelt innan det är påsk... skrattar Förresten jag har ju tappat lappen om varorna från TP, visst var det nu till helgen de skulle komma? Å om du mot förmodan har summan jag skulle betala får du gärna messa den så jag vet å kan komma å hämta å betala :-) Massa kramar!!!

2009-11-19 @ 07:59:02
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: SofiH

Vilket mysigt inlägg!



Jag åker hem till dorotea på torsdag nästa vecka. SÅ, min fråga är förstås.. Vad gör du på fredag?! :) Vad tror du om att ses en sväng?



Puss o Kram!!

2009-11-19 @ 13:36:24
URL: http://sofih.blogg.se/
Postat av: elin

ja fattar inte att jag ska vara så knäpp så jag inte fattar hur man gör :p ska studera på datorn lite mer :)

2009-11-19 @ 18:57:07
Postat av: Marianne

Vad duktig du är!! Kommer bli ett jättfint överkast! Jag blir sugen på att prova jag med :) Ja de är så mysigt att slå in klapparna, jag älskar julen!

2009-11-22 @ 08:03:12
URL: http://mammamarianne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0