Dödlig fångst!

Det finns ett program på Discovery som jag och Mikael har som gemensamt favorit program! Och nu ikväll va det säsongs start! Wiiie!!!
Dödlig fångst är väldigt intressant på nå vis! Kan som inte sätta fingret på va det är som är så speciellt, men har fastnat för det! Det är då spännande, och jag är imponerad av deras hårda arbete! Skulle inte ens klara av en timme på däck!




Favorit båtarna är Time Bandit och Northwestern! Cornelia Marie går inte av för hackor dom heller =)
Så på tisdagar kl 22.oo sitter man bänkade framför Discovery!



Glöm inte bort min tävling! Den avslutas någon gång under torsdagen!



Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, vi har inte Discovery, vill ha.



Ja det närmar sig. Jomen visst blir det en repris, jag hade jäkligt kul iaf. Tänkte på det tidigare att är det är fasiken i mig farligt att gå ut med Vickan, för man blir alltid full i hennes sällskap. Vi har planerat en utgång jag och Vickan. Hon ringde förra veckan och skulle kolla så att jag fortfarande var på G. Hördes som om Becca ev skulle hänga på med. Du då? Eller tänker du vara hemma och njuta av lilldrängen ett tag till...

2009-07-01 @ 00:10:03
URL: http://lertorp.blogg.se/
Postat av: Therese - Lurans blogg

Ha, ha ja dessa krabbfiskare, har blivit ett par timmar framför burken för mig och magnus med - man blir liksom så fashinerad på något vis, svårt att sätta fingret på, men fast blri man :-) I morse fick jag sovmorgon, jag fick VÄCKA svea kl kvart över sex, och ändå blev vi lite sena på dagis... men härligt att få sova ;-) Måste nog inspireras av dig och köpa hem lite gurka, morötter och blomkål.... Vad brukar du dippa mer och i vad? Nu ryker chipsen... Kram kram

2009-07-01 @ 07:58:38
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Jenny

hahaha det där var bennys favvis när vi bodde i Dorotea. Jag kan tycka att det var helt ok att se på också, ibland ramla det folk i vattnet och då blev de ju spännande.



Men egentligen är jag allergisk mot discovery. Jag mår illa när jag ser den lilla loggan i hörnet. Jag är skadad. Nu har vi inteh haft discovery på 2 år.

Det har varit lite skönt ;)



Hoppas du har det bra i sommarvärmen annars!

2009-07-01 @ 16:50:47
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Postat av: Emma

Ha ha! Här hemma är den en som gillar den kanalen skarpt... Tyvärr inte jag. Krabbfiske har jag sett lite grann iaf! Vissa program är ju okej. ;) Ha en bra dag!

2009-07-02 @ 07:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0