Funderingar...

Ja jag funderar på att sluta blogga. Känns som meningslöst då jag inte kan göra allt jag vill här. Kan ju varken lägga ut bilder eller tävla eller nått annat. Bara skriva massa dravvel som egentligen ingen bryr sig om. Vill kunna komma med tips, kolla runt på andras bloggar, bli inspirerad. Få energi och idéer. Så antingen avslutar ja skiten eller så äre blogg torka ett tag i hopp om att hitta en dator! Over and out :p

Kommentarer
Postat av: Angelica

Men aldrig i livet! Hur tusan ska jag då kunne ha daglig koll på dig?! Och det min vän, det är nödvändigt!!! Och nu får ni väl ta å skaffa er en dator. Är hög tid tycker jag. :)

2008-11-21 @ 10:53:23
Postat av: Ida

Jag har också funderat på att sluta många gånger, men nu har jag hållit på så länge och vill inte radera allt man skrivit om Neo. Nu blir det inte uppdateringar lika ofta, man kan ju ha bloggen kvar och bara uppdatera när man har tid och lust. Det är himla kul att ha, jag började blogga när Neo var kring 2 månader och det är himla kul att gå tillbaks och läsa om vad man skrev då :-)

2008-11-21 @ 11:16:46
URL: http://idasusanne.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag läser ju din blogg varje dag ju !!!!!!!!:)

2008-11-21 @ 12:13:34
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Nej, sluta inte blogga!

Men känner igen känslan..

Köpte en riktigt bra bärbar från Dell i somras, den gick på 6020:- men det var verkligen värt det..

André är jätteduktig på datorer och han kanske kan hjälpa dig att hitta nån bra, plus att han får många bra erbjudanden från olika datortjosansidor :)

Allt bra annars?

2008-11-21 @ 17:17:44
URL: http://miriamrebecca.blogg.se/
Postat av: Sanna

Men vännen! inte ska du sluta blogga heller.. Vi behöver ju dig, Ta en paus så långe då, tills du känner att du vill börja igen. Det är ju du som bestämer, men jag vill ha dig kvar..

Massor av kramar till dig

2008-11-25 @ 17:44:45
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0