Glögg, kakor och knäck!

Ikväll sitter vi i mamma och pappas mysiga grillkåta och dricker glögg och äter MASSA gott! Nu rullar man snart fram! Vi tjejer har gått in med barnen så dom får leka av sig lite. Finns ju inte så mycket yta att leka på i kåtan och där står det ju dessutom en kamin! En mycket varm sådan!

På eftermiddagen så kokade jag och älsklingen lakritskola! Mycket goda blev dom =)
Har inte mått så bra idag =( Badade lite för länge å hade nog lite för varmt vatten! Inte bra! Har varit helt knäckt hela dagen!
Så nu hädanefter blir det snabb bad bara!

Igår så kom mannen in med granen men vi har inte klätt den än. Blir senare ikväll eller imorron bitti! Hämtade även ut min dator igår =) Och installerade lite program! Så till veckan ska jag förhoppningsvis få igång internet oxå! LÄNGTAR!!! Då kan jag ju bli bättre på att svara på era kommentarer oxå =)

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, jag hoppas att farmor piggnar på sej snart. Pratade med henne ikväll, men hon var inte så pigg, utan väldigt trött och slut. Men jag längtar tills på måndag då vi får åka dit och hälsa på henne. Men det blir en trist och tom jul utan henne =( men huvudsaken att hon blir bra. Du är gullig du vännen! Hoppas att vi ses nåt snart nu bara! Kram kram

2008-12-20 @ 20:02:14
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Angelica

Tusen tack för julkortet! Och kortet på Melle. Sötnosen. :) Jag har tyvärr inte hunnit fixa det där med julkort i år. Känns super trist. Men jag hoppas vi hinner träffas när jag kommer hem i jul. Hur ser det ut för er? Hur länge är ni i fjället? För visst skulle ni vara i Lövsjön? kram

2008-12-20 @ 22:14:26
URL: http://fuckingfresh.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Tack detsamma! :)

2008-12-20 @ 22:50:33
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Postat av: sanna

Åhh vad mysigt det låter att sitta så, med det är du ju så värd vännen.. Jag vill önska dig en riktig fin God Jul med massor av kärlek till er... Så tar du hand om dig nu vännen.. För snart är det ju dags..

Kramar om en massa kärleks kramar till dig...

2008-12-21 @ 11:06:01
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Postat av: nerfemtiokg

Det låter jättebra! Jag kommer att finnas kvar här länge, och jag hoppas att ni alla andra finns kvar ni med! Frö stödet jag upplevt sedan innan jag själv började viktblogga, är så oerhört stort!



Jag önskar dig lycka till & en riktigt God Jul!

Kram!

2008-12-21 @ 14:28:21
URL: http://nerfemtiokg.blogg.se/
Postat av: Malin

Nä, de ha som varit dött en längre tid nu! =( och imorrn får du hem din lille vilding =) så då får ni mysa, mysa, mysa! Så det lär väl dröja länge till innan vi ses =/ Men massor med julkramar tillbaka!

2008-12-21 @ 17:53:40
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0