Full rulle och spelkväll blandat med ajaj

Ja idag har det varit fullt ös medvetslös! Men har då hunnit med allt som skulle göras. Nu är det lugna puckar inför imorron. Endast en hög lotter skall inhandlas till familjen. En tradition jag har är att ge alla en triss på julaftonsmorgonen =) Gud så mysigt att det är julafton imorrron!

Efter middagen hade jag sååå ont i magen så jag trodde nästan att vi skulle behöva fara iväg. Men som tur avtog det hela. Men satan vilken ischias jag har! Min älskade lillebror kom förbi och hade köpt skoter glasögon till Melvin! oj så glad han blev! Slagit in dom sista julklapparna oxå.

Nu ska vi fortsätta vårat parti monopol som vi inte hann avsluta i söndags! Glögg till Ninuz och dom andra skulle dricka en godare grogg! Melvin ska få låna datorn och spela lite spel =)

Önskar en jätte trevlig kväll så här före julafton!

Och en riktigt God Jul till er alla

                                  

Kommentarer
Postat av: Marianne

Ha en toppenjul!! Krama drängen från oss!!

2008-12-23 @ 21:28:12
URL: http://mammamarianne.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, jag ser verkligen fram emot frukosten imorrn bitti ;) mmm Ja, det var jätte trevligt att få träffas och yra runt idag! =) det var verkligen länge sen sist. Så det var på tiden. Synd bara att det blev för mycket för dej =( men det är bara att hoppas att du är bättre imorrn igen! Puss och kram min vän

2008-12-23 @ 22:56:43
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Leonita & Egzona

God jul!

2008-12-24 @ 21:10:57
URL: http://leonitaegzona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0